Tuote on myyty käyttäjälle rantu5 hintaan 21,01 €

Kuvaus

Hyväkuntoinen Raketa jossa 20mic kultadoublekuoret ja 21 kivinen laatukone 2609 A. Kuoret eivä juurikaan ole puhki, ainoastaan terävimmissä kulmissa pientä syöpymää samoin nupin pinnassa. Lugien (20mm)päät hyvässä kunnossa.

Taulu on musta/valkokontrastinen ja  ainakin selkeä, ei turhia konstailuja, taulun reunassa on tummentumaa ja keskemmällä pari himmeää läikkää, näkyvät kuvassa. Kellon halkaisija 34mm paksuus 9mm ja käyntitarkkuus on hyvä, kädessä n. + -  14sek vrk. Kelloon on tehty huoltoa 04.2020, käyntilaiteosat on pesty, (kello edisti voimkkaasti) lasista poistettu naarmuja ja takapohjan tiiviste uusittu, kaikkien laakerointien öljyt on varmistettu. Ranneke on uusi käyttämätön. Kokonaispituus max 19,5cm.

Erikoiseksi koneiston tekee käyntilaite, Breguet spiraalitaivuksella oleva hieno kullattu liipotinkehä ja incatyyppiset iskusuojaukset liipottimella. Myös keskirattaan s.rubiinilaakeri taulunpuolella sekä sekunti ja käyntirattaan vastakivilaakeroinnit ansaitsevat maininnan. Käyttö ja kestoikää tälle masiinalle voi luvata:)

Litteä paketti 4e ja huutispaketti 5,90. Kuinka vaan...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
21,01 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.5.2020 9:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.