Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. RAKKAUDEN LAHJA: PIISPOJEN PUHEENVUORO PERHEESTÄ, AVIOLIITOSTA JA SEKSUAALISUUDESTA. Kuvitus Anita Polkutie. 2008 Kirjapaja (ensimmäinen painos). 110-sivuinen sidottu kirja (19,5 x 15,5 cm), kannet ylipainettu, ehjä ja siisti (kannessa aivan pieni painuma: ks. kuva), ei merkintöjä.
 
Rakkauden lahja: Piispojen puheenvuoro perheestä, avioliitosta ja seksuaalisuudesta (2008) on Suomen kirkon piispojen puheenvuoro meille suomalaisille. Suomalaiset kodit ovat erilaisia, mutta perhe-elämää koskevat perustoiveet ovat yllättävän samansuuntaisia. Läheisiltä odotetaan rakkautta, perheen antamaa turvallisuutta arvostetaan ja lapsille halutaan hyvä kasvuympäristö. Miten päästään eteenpäin, kun arki ja toiveet törmäävät?  Hyvän elämän etsimisessä kirkko tahtoo olla ihmisten rinnalla. Puheenvuorossaan piispat korostavat, että rakkaus, seksuaalisuus, avioliitto ja lapset ovat Jumalan hyviä lahjoja. Erilaisten haasteiden keskellä kamppaileville ihmisille heidän viestinsä on rohkaiseva: Kestävä rakkaus ja onnellinen perhe-elämä ovat mahdollisia myös tänään. Hyvän ja turvallisen kodin rakentaminen ei vaadi uraa, ulkonäköä tai uusimpien trendien tuntemista. Tavallinen elämä riittää.
 
Rakkauden lahja (2008) on piispojen – Jukka Paarma, Gustav Björkstrand, Mikko Heikka, Voitto Huotari, Eero Huovinen, Simo Peura, Juha Pihkala ja Samuel Salmi – yhteinen puheenvuoro. Teoksen lukujen pääotsikot ovat Perhe-elämän uudet haasteet, Rakkauden lahja, Seksuaalisuuden lahja, Avioliitto lahjana ja Lapset lahjana.

 

2. Kalevi Toiviainen: PIENI KIRJA USKOSTA. 1995 Kirjapaja. 159-sivuinen sidottu kirja, lukematon, ehjä kansipaperi, jonka takana kirjakaupan hintatarra (67,00),  itse kirja täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Pieni kirja uskosta (1995) -teoksessa emeritus piispa Kalevi Toiviainen hakee vastausta kysymyksiin: Onko usko tullut tiensä päähän? Vai onko se ennemminkin kasvavan kysynnän kohteena? Onko kristilliselle uskolle perusteita? Mistä uskossa on perimmältään kysymys?

Kalevi Toiviainen (s. 1929 Uukuniemi) valmistui teologian kandidaatiksi 1955 ja vihittiin papiksi samana vuonna. Hän suoritti teologian lisensiaatin tutkinnon 1965  ja väitteli 1968. Toiviainen toimi Kirkon koulutuskeskuksen ensimmäisenä johtajana 1970–74, Helsingin yliopiston sosiaalietiikan apulaisprofessorina 1974–76 ja ekumeniikan professorina 1976–78 sekä Mikkelin hiippakunnan piispana 1978–93. Toiviaisen pääasiallisin teologisen kiinnostuksen kohde on ollut ekklesiologia eli kirkko-oppi, johon liittyvät näkökulmat (esimerkiksi kirkon virka, maallikkojen asema ja ekumenia) ovat olleet keskeisinä hänen hiippakunnalle osoitetuissa paimenkirjeissään.
 

 

3. Simo Peura: PIENI KIRJA SOVITUKSESTA. 1997 Kirjapaja. 119-sivuinen sidottu kirja, lukematon, ehjä kansipaperi, itse kirja täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Pieni kirja sovituksesta (1997) –teoksessa teologian tohtori Simo Peura hakee vastausta kysymykseen, mihin tarvitaan sovitusta ja mistä pitäisi pelastua? Rikkinäinen ja monien ristiriitojen repimä nykyihminen ei kaipaa teologisia fraaseja, vaan etsii rauhaa ja eheyttä. Tässä persoonallisessa ja haastavassa puheenvuorossaan Simo Peura osoittaa, että kristinuskon ytimessä oleva sanoma sovituksesta ei ole muusta elämästä irrallinen teologinen saareke, vaan sovinnon tarve kumpuaa syvältä ihmisen omasta todellisuudesta.

Simo Peura (s. 1957 Laukaa) vihittiin papiksi Lapualla 1983. Teologian tohtoriksi hän väitteli Helsingin yliopistossa 1990. Hän on toiminut mm. Suomen Akatemian tutkijana 1985–90, Helsingin yliopiston ekumeniikan assistenttina ja vs. professorina 1989–97 ja Kirkon koulutuskeskuksen johtajana 1997–2004 sekä Lapuan hiippakunnan piispana vuodesta 2004. Hänen erityisosaamistaan ovat ekumeeniset kysymykset, lähetysteologia, reformaation teologia ja kirkon uskoon liittyvät teemat sekä kirkon sijoitustoiminnan periaatteet.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 29 vrk 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.