Kuvaus

RALLIAUTOILUA... PERHEENEMÄNNILLE JA MUILLE VASTA-ALKAJILLE. Teksti: Raija Partanen. Kuvat ja kuvatekstit: Riitta Uusitalo. 2002 Atena Kustannus Oy. 48-sivuinen nidottu kirja (13,5 x 19 cm), lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Ralliautoilua... perheenemännille ja muille vasta-alkajille (2002). Voiko nuoteista laulaa? Mikä on käkkäri, eekoo tai pikataival? Entä millainen vehje on nolla-auto? Hulvattomasta ulkoasustaan huolimatta tämä kirja sisältää tiukkaa asiaa autourheilusta kaikille niille, jotka haluavat oppia erottamaan ralliauton formulasta. Opus avaa rallihaalarien, bensiinin ja huoltotaukojen maailman kielellä, jonka ymmärtämistä ei vähäinenkään ennakkotietämys estä. Aiemmin Raija Partanen ja Riitta Uusitalo ovat perehdyttäneet vasta-alkajia lätkän saloihin kirjassa Jääkiekkoa perheenemännille (2002).

Raija Partanen on jyväskyläläinen taidehistorioitsija, taidehistorian maisteri. Hän on tehnyt pitkän työuran Alvar Aalto -museossa ja Jyväskylän taidemuseossa.

Riitta Uusitalo on kuvittaja, kuvataiteilija, sarjakuvapiirtäjä ja kirjailija. Hän on asunut Kajaanissa ja Jyväskylässä ja taiteellisen työskentelynsä ohella opettanut useilla eri paikkakunnilla paitsi kuvataidekouluissa myös mm. sairaaloissa. Riitta Uusitalo on julkaissut kuva- ja sarjakuvakirjoja sekä muita teoksia, samoin kuin työskennellyt vapaana taiteilijana. Uusitalo on saanut Jyväskylän taiteilijaseuran tunnustuspalkinnon, Suomen sarjakuvaseuran Puupäähatun, Jyväskylän kaupungin kulttuuripalkinnon ja Lastenkulttuurin valtionpalkinnon.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 35 vrk 4 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 35 vrk 4 h 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.