Tuote on myyty käyttäjälle ovot1 hintaan 330 €

Kuvaus

Kaksi feuerzone-lippua samassa paketissa Rammsteinin Tallinnan konserttiin 21.7.2021. Lämppärinä Duo Jatekok. Lipuilla pääsee kuvissa olevan kartan kohdalle 1. (keltainen ympyrä) eli etualueelle, aivan lavan läheisyyteen. Parhaat paikat. Tilaa liikkumiseen on enemmän kuin 60000 katsojan perusalueella, palvelut on helpommin tavoitettavissa (ruoka, juoma, wc, sisäänpääsy) ja shown pienetkin yksityiskohdat erottaa ilman kiikareita. Eikä alueella taatusti tule kylmä, pyrot ja tuliefektit pitävät siitä huolen.

Vähintään 50% sitova alkumaksu (huutohinnasta) seuraavana päivänä kohteen sulkeutumisesta (jatkuvien hupihuutajien vuoksi en odota viikkokaupalla) ja loput viimeistään 2.8.2020. Lippujen toimitus/nouto maksun tultua kokonaan tililleni. Huutohinnalla saa molemmat kaksi lippua Rammsteinin konserttiin 21.7.2021 Tallinnassa. Tämän vuoden liput käyvät ensi vuonna sellaisenaan. Nouto tai posti. Postikulut huutajalle, jos posti. Vaihtoehtoina seuraavat seurantakoodilliset kirjeet: Plusmerkkikirje (3,5e) tai kirjattu kirje (10e). Ei ulkomaan toimitusta, eikä postiennakkoa.

Hakusanat: Rammstein 2021 Europe Stadium Tour Tallinna Laululava 21.7.2021 Feuerzone

 

 

Rammsteinin spektaakkelimainen live-koneisto nähdään Tallinnan Laululavalla 21. heinäkuuta 2021, kun yhtye jatkaa ensimmäistä stadionkiertuettaan vuonna 2021. Konsertti on nyt loppuunmyyty ja Tallinnan Laululavalla tullaan heinäkuussa näkemään yli 60 000 hengen yleisö. Suomesta Rammsteinin faneja Tallinnan Laululavalle on matkaamassa kaikkien aikojen suurin yleisö, yli 17 000 fania. Tallinnassa keikasta tulee muutenkin varsin kansainvälinen, sillä paikalle on saapumassa Viron ulkopuolelta yli 40 000 fania yli 60 eri maasta. Show tulee olemaan Tallinnan suurin ulkoilmashow sitten Madonnan vuoden 2009 keikan.

Jos joku tarvitsi enää todisteita siitä, että Rammstein on tällä hetkellä yksi maailman suurimmista bändeistä, asian pitäisi olla selvä viimeistään yhtyeen seitsemännen albumin Rammstein ja vuoden 2019 stadionkiertueen ensimmäisen osuuden jälkeen. Bändin uusin albumi on nähty albumilistojen kärjessä ympäri Eurooppaa ja ylistäviä arvioita saaneen stadionkiertueen ensimmäisen osuuden liput myytiin loppuun ennätysajassa.

Itä-saksalaista alkuperää oleva Rammstein on tunnettu hätkähdyttävistä esiintymisistään. Kiertueella nähtävä uusi stadioneille suunniteltu lavarakenne, näyttävät lieskat ja pyrotekniikka, jykevästi yhteen soiva bändi, lavasteiden huumori ja paatoksellisuus – kaikki tämä on suuruudeltaan ja laadultaan ainutlaatuista. Stadionkiertueen vuoden 2021 osuudella Rammstein tarjoaakin faneilleen ja tuleville faneilleen uuden mahdollisuuden kokea tämä massiivinen show. Saksalainen lehdistö on suitsuttanut Rammsteinin kiertuetta ja Merkur kutsuukin sitä ”Mega-Show’ksi”, Süddeutsche Zeitung ylistää ”ilotulitusten, massiivisen pyrotekniikan ja savun ylenpalttiutta”, ja Nordkurier toteaa kiertueen ”ravistelevan Euroopan stadioneita.”

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
330 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.7.2020 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.