Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

RAMMSTEININ legendaarinen live-koneisto saapuu keikalle Tallinnan laululavalle tiistaina 21.7.2020. Laululava sijaitsee noin kolme kilometriä Tallinnan satamasta ja on mainio ulko-ilma konserttipaikka, jonka katsomo rinteessä näkee joka paikasta hyvin lavalle ja äänentoisto kattaa hyvällä soundilla koko katsomon. Lisäksi laululavan alueella on anniskelu-oikeudet, eli kaljatuoppi ym. kädessä pääsee joka paikkaan. Lisäksi myyntipisteitä löytyy jopa katsomossa (eli, ei mitään suomalaisia anniskelurajoja). Rammstein yhdistelee perinteistä raskasta metallia elektronisen musiikin aineksiin. Yhtye on tunnettu mahtipontisesta lavaesiintymisestään, jossa käytetään todella paljon pyrotekniikkaa. Luvassa on siis jälleen mahtava lavaspektaakkeli. Osta tästä keikkaliput kätevästi itsellesi ja kaveri tietysti messiin.

EUROPE STADION TOUR 2020

TALLINNA

TIISTAI, 21.7.2020

2 LIPPUA

GENERAL ADMISSION

”Myydään kuvassa näkyvät pääsyliput (2kpl) Rammsteinin keikalle Tallinnan laululavalle. Voittohuuto sisältää molemmat liput ja toimitetaan plussakirjeenä, jonka postimaksu sisältyy huutohintaan. Lipuilla on toki myös noutomahdollisuus.”

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

200 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.3.2020 21:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
25.3. klo 19:55
Kysymys poistettu.
25.3. klo 18:15

Tämä ei ole sulkeutunut kohde, eli kun kyselette että onko nämä liput vielä myynnissä, niin vastaus on että kyllähän ne ovat. Kauppa on osta heti periaatteella ja maksu tilille tai käteismaksu, niin liput vaihtavat omistajaa. Hyvin helppoa :)

25.3. klo 0:55
Kysymys poistettu.
24.3. klo 22:02

Liput ovat myynnissä.