Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Reise, Reise on saksalaisen Rammsteinin neljäs studioalbumi. Se julkaistiin Saksassa 27. syyskuuta 2004 ja muualla Euroopassa hieman aiemmin. Pohjois-Amerikassa albumi ilmestyi 16. marraskuuta 2004. Reise, Reise äänitettiin Málagassa, Espanjassa vuosina 2003-04. Sana Reise tarkoittaa saksaksi matkaa, mutta "Reise, Reise" on saksalaisten merimiesten käyttämä huudahdus, jonka tarkoitus on herättää merellä matkaavan laivan miehistö aamuisin ja samalla ilmaista, että merimatka jatkuu. "Reise, Reisen" voi vapaasti suomentaa "Matkaan, matkaan."

Rammstein julkaisi neljä albumin kappaletta myös singleinä. Singlet olivat "Mein Teil", "Amerika", "Ohne dich" ja "Keine Lust". "Mein Teil" pohjautuu Saksassa maaliskuussa 2001 sattuneeseen ihmissyöntitapaukseen, jossa Armin Meiwes söi erään Internetissä tapaamansa miehen. "Mein Teil" julkaistiin heinäkuussa 2004. "Amerikan" musiikkivideo herätti ilmestyessään pienen kohun, siinä näytettävien kohtausten takia, jossa amerikkalaiset lavastavat ensimmäisen kuukävelyn. Kappaleen kertosäe on myös erittäin tunnettu.

Reise, Reise on muiden Rammsteinin albumien tapaan laulettu pääosin saksaksi. Kappale "Amerika" on laulettu osin englanniksi ja "Moskau" osin venäjäksi.

Levylle on myös piilotettu Japan Airlinesin Lennon 123 viimeiset 35 sekuntia ennen maahantörmäystä. Sen voi kuunnella kelaamalla levyä taaksepäin ensimmäisen kappaleen alussa. Levyn kansitaide muistuttaa myös mustaa laatikkoa.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

Reise, Reise ("Matkaan, matkaan") 4:45 Mein Teil ("Minun osani". Joissain tapauksissa Teil voidaan myös suomentaa "penis") 4:32 Dalai Lama 5:38 Keine Lust ("Ei halua" tai "Minua ei huvita") 3:42 Los ("Mennään" tai "Irti". "Los" sanan lopussa tarkoittaa jonkun asian puutetta. Esim. Gnade=armo, gnadenlos=armoton) 4:25 Amerika ("Amerikka") 3:46 Moskau ("Moskova") 4:16 Morgenstern ("Aamutähti") 3:59 Stein um Stein ("Kivi kiveltä") 3:56 Ohne dich ("Ilman sinua") 4:32 Amour ("Rakkaus") 4:50

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.5.2024 1:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.