Kuvaus

[re06/17]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.


ULTRA RARE PUNK KAMAA NYT MYYNTIIN.

NÄMÄ MYYNTIIN NYT TULEVAT LEVYT MAKSOIVAT JO AIKOINAAN "MALTAITA".

LEVYT Ostettu USA:sta ja ENGLANNISTA.


Tästä RANCID / TIM ARMSTRONG / Operation Ivy diggareille, Todella harvinainen IMPORT levy.
HYVÃSSàiskussa oleva äänite. Todella harvoin näkee myynnissä missään.  Itse törmännyt tähän levyyn 2 kertaa elämäni aikana. Australia Import.


RANCID: Burn the City down - CD (Studio Demos)

1. THE SENTENCE
2. I`M NOT THE ONLY ONE
3. TO HELL
4. MEDIA CONTROLLER
5. BATTERING RAM
6. IDLE HANDS
7. UNWRITTEN RULES
8. TRENCHES
9. OPPOSITION
10. INHALATION
11. ANIMOSITY
12. BORDERLINE
13. RAT`S IN THE HALLWAY
14. INSTITUTION
15. MOONLIGHT
16. SITUATION
17. WHIRLWIND
18. BAD POLICE MAN
19. TRENCHES
20. UNWRITTEN RULES
21. TAKE YOU
22. THE LINE
23. BURN


(c) PITCHFORK RECORDS 1995

Made in Australia (c) MCMXCIV

VOITTOHUUTO ja PK. 1.90e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.
 

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

-----------------------------------------

Rancid on Kalifornian Berkeleyssä vuonna 1991 perustettu punk-ska-yhtye, jonka pääpaino on kuitenkin punkissa. Se aloitti kolmijäsenisenä, Lars Frederiksen liittyi yhtyeeseen 1993 juuri ennen debyyttialbumin julkaisua. Marraskuussa 2006 rumpali Brett Reed jätti yhtyeen, hänet korvasi The Usedissa aikaisemmin soittanut Branden Steineckert.

Rancid esiintyy vuonna 2008.

Rancid perustettiin vuonna 1991, Tim Armstrongin ja Matt Freemanin entisen yhtyeen Operation Ivyn (1987–1989) hajottua. Vanhat lapsuuden ystävät ottivat mukaan skeittari Brett Reedin, joka Armstrongin mukaan osasi tuskin soittaa. Pari vuotta yhdessä soitettuaan ja keikkailtuaan yhtye julkaisi ensimmäisen albuminsa, Rancid, vuonna 1993. Levy sisälsi vauhdikkaita ja energisiä punk-kappaleita ja Rancid nousikin pian suuren yleisön tietoisuuteen. Huhujen mukaan jopa Madonna olisi lähettänyt alastonkuvansa bändille, saadakseen nämä omalle levy-yhtiölleen. Lars Frederiksen liittyi bändiin levyn julkaisun aikoihin, muttei omien sanojensa mukaan halunnut ottaa kunniaa muiden tekemistä biiseistä, joten hän ei soita levyllä.

Seuraava levy Let's Go julkaistiin vuonna 1994. Tällä levyllä Lars Frederiksen soitti kakkoskitaraa ja lauloi. Let's Go'lla on huomattavissa jo myöhemmillä levyillä tutuksi tullut tapa Armstrongin ja Frederiksenin vuorotella vokaaliosuuksilla.

Vuonna 1995 julkaistiin Rancidin kolmas albumi ...And Out Come the Wolves, joka sisälsi punk rockin lisäksi ska-vaikutteisia kappaleita. ...And Out Come the Wolves on Rancidin menestynein levy, jonka tunnetuimmat kappaleet ovat Time Bomb ja Ruby Soho. Jatkoa albumille seurasi vuonna 1998, kun Life Won't Wait -albumi näki päivänvalon. Life Won't Wait:illä oli mukana paljon ska- ja reggae-vaikutteita.

Rancidin viides albumi Rancid julkaistiin vuonna 2000. Levyllä musiikkityyli oli vaihtunut ska punkista enemmän hardcore punkin suuntaan. Seuraavaksi ilmestyi Rancid-albumi Indestructible joka tuli ulos vuonna 2003. Erityisesti bändin fanit ovat kritisoineet levyä aavistuksen edeltäjiään pop-vaikutteisemmasta soundista. Kesällä 2009 ilmestyi Rancidin seitsemäs albumi Let The Dominoes Fall.

Kokoonpano

  • Tim Armstrong – laulu, kitara
  • Lars Frederiksen – laulu, kitara (1993–)
  • Matt Freeman – basso, laulu
  • Branden Steineckert – rummut (2006–)

Entiset jäsenet

  • Brett Reed – rummut (1991–2006)
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

34,95 €
tai
Sulkeutuu 94 vrk 4 h 5 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

34,95 € Sulkeutuu 94 vrk 4 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.