Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Alkuperäinen hyväkuntoinen kasetti Warner Home Videon kotelossa. Kunto tarkastettu Panasonicin nauhurilla 22.4.2024. Kyseessä on Maxellin "Made in Japan"-laatunauha ja kasetti on Esselten Hotel Movie. Muistaakseni Warnerin oma nauha näissä oli lähes aina katsomiskelvoton Agfan kasetti. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen. Maksuaikaa saa sovitusti, mutta mikäli sinulla jo on paljon lunastamattomia Huutoja minulta, niin älä huuda huutokauppakohteistani. Osta heti-kohteita, voi edelleen varastoon kerätä minulta, mutta olen kyllästynyt maksamaan Huudon välityspalkkioita monen kuukauden edestä, ilman että olen itse edes kohteistani maksua saanut. Mieluummin otan pienemmän summan maksuvalmiilta huutajalta, kuin isomman hitaalta maksajalta.

Ranskalaisen luutnantin nainen (1981)

The French Lieutenant's Woman

aka Den franske löjtnantens kvinna ; La maîtresse du lieutenant français ; Die Geliebte des französischen Leutnants ; La donna del tenente francese ; La mujer del teniente francés ; La amante del teniente francés

Meryl Streep on Academy Award - palkinnon voittaja (Kramer vastaan Kramer, Kauriinmetsästäjät, Manhattan), jonka kauneus ja ansiot luonnenäyttelijänä ovat tehneet hänestä USA:ssa erittäin suositun.
Tässä elokuvassa hän on salaperäinen Sarah Woodruff.
Elokuva perustuu John Fowlesin romaaniin, josta tuli best-seller.
Tarina on ensisijassa klassinen viktoriaanisen ajan rakkaustarina ja ironinen kuvaus sen ajan kaksinaismoraalista.
Sarah Woodruff tapaa sattumalta nuoren miehen, Charles Smithsonin, joka heti tapaamisen jälkeen hylkää kauniin morsiamensa. Tästä alkaa tapahtumasarja, joka särkee pienen kalastaja- ja lomakylän hiljaisen idyllin ja järisyttää perinpohjin sen asukkaitten elämää.
Filmin ansioita lisää loistavien näyttelijäsuoritusten ohella sen visuaalinen kauneus (kuvaus Freddie Francis). Se on myös täysin autenttinen ajankuva Victorian ajan Englannista.

Ohjaus:
Karel Reisz

Käsikirjoitus:
John Fowles
Harold Pinter
Karel Reisz


Näyttelijät:
Meryl Streep
Jeremy Irons
Hilton McRae
Emily Morgan
Charlotte Mitchell
Lynsey Baxter
Jean Faulds
Peter Vaughan
Colin Jeavons
Liz Smith
Patience Collier
John Barrett
Leo McKern
Arabella Weir
Ben Forster


Maa: UK

Genre: Drama / Romance
 


Id: WEV 99246



Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 20:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.