Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

MYYN MAMMUTINKARVAA
- labralausunnolla/ -todistuksella
• vielä 16 rasiaa vapaana (lisää ei tule)

Onnistuin jokin aika sitten lähes 30 vuoden saalistuksen jälkeen hankkimaan jonkin verran mammutinkarvaa, jolle tulee mukaan kopio kolmisivuisesta labralausunnosta. Karvaa kyllä saa, mutta niille ei joko ole mitään todistusta tai sitten niille on vain myyjäliikkeen painama pieni kortti. Lausunnollisia ei sitten enää niin helposti löydykään. Kauan jouduin etsimään ennen kuin löytyi yksi ainut jakutialainen firma, jolla on antaa kunnon yhteenvetolausunto karvojen mukaan. Vaikka tämä tavara on tietysti kilohinnaltaan ihan tolkuton (laadun mukaan 13 000-30 000€/ kilo), ostin satsin. Ja tästä riittää muutamalle muullekin kuin vain minulle.

Koska tämä on harvinaista herkkua, halusin pakata nämä sekä turvallisesti, näyttävästi, että informatiivisesti. Tuunasin vanhoista minidisc-rasioista rasiat, suunnittelin ja painatin kannet ja vielä kansien väliin infosivunkin. Lisäksi painatin jokaisen rasian mukaan kopiot koko kolmisivuisesta labralausunnosta. Näiden oli alunperin tarkoitus mennä kansainväliseen myyntiin, joten rasian infosivu on englanniksi. Päälyskannessa on laji- ja ajoitustiedot ja takakannesta näet juuri näiden karvojen löytöpaikan. Tiedossa on siis ihan täsmäsaari, ei vain summittaisesti Siperia tai Alaska, kuten yleensä. (kuvista näet tarkemmin mitä tarkoitan)

Jokaisessa rasiassa on useita karvoja, kuten kuvista näkyy. Pisimmät ovat noin 20cm pitkiä, mutta olen täyttänyt rasiat suunnilleen satunnaisesti. Rasioissa on vankkoja päälyskarvoja.

Hinta yhdelle rasialle lausuntokopioineen on 25€ sisältäen toimituksen kirjeenä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.10.2021 19:28
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.