Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito rautameteoriitti
Hankin tämän rautameteoriitin "korkealta meteoriittikauppa taholta" Ranskassa matkustellessani, "Canyon Diblo":na, mutta luulen että se olisi jokin muu sillä etsaantuneet kuviot muistuttavat enemmän "Gibeon":ia tms. En saanut kirjattua provenienssiä tarkemmin, kuitenkin se on peräisin vanhasta kokoelmasta jonkin alan professorilta Antwerpenistä, ja sitä ennen (proffan lipukkeen mukaan) G.G.Lemoine:lta vuodelta 1959.

Rautameteoriittien etsaantunutta Widmanstätten ristikuviontia ei ihminen pysty kopioimaan, joten oli löytöpaikka mikä vaan, tämä kappale myydään sellaisenaan.

Koostumus: pääosin rautaa ja vähemmissä määrin nikkeliä, ym.
Tarkka paino grammoissa: 44.66
Mitat mm: pituus 32.3, korkeus 28.2, syvyys 9.0
Hionta: sahattu, kiillotettu ja etsattu. Yksi reuna meteoriitin alkuperäistä luonnollista raaka ulkopintaa.
Muoto: litteä
Muita huomioita: rautameteoriitti on hyvin paljon harvinaisempi kun kivimeteoriitti, näin löydös alueet ovat jo erittäin harvassa!

https://fi.wikipedia.org/wiki/Widmanst%C3%A4ttenin_kuvio

 

Ellet täytä ostajavaatimuksia ota yhteyttä sähköpostiini gemstonelab@hotmail.com


Kuvauksessa oleva näyte/näytteet on myytävänä sellaisenaan
Myytävää erää on kaupan ainoastaan yksi kappale. Yksilölliset digitaalikuvat on otettu varsinaisesta kohteesta joka on myynnissä ja joka toimitetaan asiakkaalle.

Aitoustodistus
Pyydettäessä on toimitettavissa huudetun kohteen mukana diplomigemmologin kirjoittama aitoustodistus hintaan 50 euroa (värivalokuvalla 65 euroa). Tässä todistuksessa ei ole mainittu erikseen kauppahintaa eikä vakuutusarvoa ellei muuten sovita. Se on esimerkiksi erinomainen apuväline esitellä asiakkaalle jälleenmyyntihetkellä – ja joka kannattaa säilyttää huolellisesti kaupan synnyttyä.


Kaupan päädyttyä pyydän kohteliaimmin antamaan positiivisen palautteen kaupankäynnistä Kiitos! Jos jostain syystä olette harkinneet jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, esim. jos posti on rikkonut tuotteita (hyvin harvinaista) niin pyydän Teitä ottamaan minuun ensin yhteyttä jotta voimme sopia asiasta sopusoinnussa.

Vastaan sähköposteihin ja erityistoiveisiin useimmiten saman päivän aikana!
Casimir von Schantz F.G.A. D.G.A.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

100 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.6.2017 15:33
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 10 palautepistettä.

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset