Kuvaus


Neuvostoliitto rautatie aiheinen kyltti
Rautatie aihe = tunnistetaan ristikkäisestä työkalu kuviosta (leka/vasara ja jakoavain tyyppinen). Näyttävää järeää työtä, on kolmiulotteinen ja raskas, erittäin pramea - näin vaikeasti hankittava. Antaen selkeän kuvan missä mennään.

Pohja rautaa, ulkonevat osat muuta metallia. Alkuperäiset värit: myrkynvihreä / oranssinpunainen / matta harmaa hopea. Mitat 39 x 30 cm, paino 3954 grammaa. Kunto oikein hyvä, kaikki oikein, (kaksi uudempaa ruuvia laitettu jossain vaiheissa).

Kokonaisuus täynnä merkkejä aitoudesta, mm. maalipinnassa toivottua erilaista kulumaa joka ei jäljiteltävissä - erottaen esimerkiksi Ukrainalaisista feikeistä - joita kirjoittaessa näyttäisi olevan paljon netissä kaupan suositun rautatie aiheen ansiosta (lisäisin nyt jälkikäteen tähän: että tällä kommentilla ei viitata yhtään millään tapaa, eikä ole mitenkään tekemisissä Venäjä-Ukraina sota aiheeseen).

Ulkomailta repussa toin 2022, ja ehkä arvaisin että oli tarjolla koska koronapandemian matkustusrajoitusten alla ei ollut jo ehditty viedä esim. suoraan ja pysyvästi Amerikkaan.

Jollain tavalla kappaleen ulkonäöstä tulee mieleen pääkallomerkki ("kummitusjuna").
 

Pyydän ystävällisesti huomioimaan ettei valokuvia saa käyttää ilman lupaa, eikä kuvauksiani ilman oikeaa viitettä.

Kuvauksessa oleva näyte/näytteet on myytävänä sellaisenaan
Myytävää erää on kaupan ainoastaan yksi kappale. Yksilölliset digitaalikuvat on otettu varsinaisesta kohteesta joka on myynnissä ja joka toimitetaan asiakkaalle.

Kaupan päädyttyä pyydän kohteliaimmin antamaan positiivisen palautteen kaupankäynnistä Kiitos! Jos jostain syystä olette harkinneet jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, esim. jos posti on rikkonut tuotteita (hyvin harvinaista) niin pyydän Teitä ottamaan minuun ensin yhteyttä jotta voimme sopia asiasta sopusoinnussa.

Vastaan mielelläni sähköposteihin ja erityistoiveisiin useimmiten saman päivän aikana! C.v.S.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


650 €
Sulkeutuu 76 vrk 12 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

650 € Sulkeutuu 76 vrk 12 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.