Kuvaus

Tyylikkäät, taatusti aidot ja miellyttävän kevyet miesten muovikehykset omien vahvuuksien teettäjälle. Klassinen design, lähellä perinteistä Wayfarer-mallia. Metalliset Ray-Ban -logot molemmilla ohimoilla. Käytetty pari, mutta erittäin siisti kunto. 

Käytetty pari, joten linssit täytyy tietysti vaihtaa omilla vahvuuksillasi oleviin ennen käyttöä.

Linssin leveys on 54 mm ja väli / nenäsilta 17 mm. Aisan pituus on merkinnän mukaan 140 mm, mutta käytännössä lähempänä 135 mm.

Kokonaisleveys edestä on noin 140 mm ja korkeus 41 mm. Sisämitta sangasta sankaan n. 139 mm, joka tarkoittaa että kyseessä on suhtkoht reilu aikuisten koko.

Mukana tulee uudenveroinen Ray-Banin suojapussi, mutta ei kovakoteloa.

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan passeli. (Alkup. kunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus 5,90 euroa. Maksutiedot saat sekä automaattiviestissä että näet kohteen sivulla ostoksen tehtyäsi. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

 

Tästä näet kerralla muut kehys- ja aurinkolasimallimme huuto.netissä: https://www.huuto.net/haku/sellstyle/buy-now/sellernro/2558570/sort/viewed/category/561

Hakusanoja: rayban wayfahrer ray ban silmälasinkehykset isot suuret mattamustat edullisesti halvalla miehille 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


26 €
Sulkeutuu 58 vrk 12 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

26 € Sulkeutuu 58 vrk 12 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.