Kuvaus

Tyylikkäät, taatusti aidot ja miellyttävän kevyet muovikehykset omien vahvuuksien teettäjälle aurinkolasi- tai silmälasikäyttöön. Käytetty pari, ei linssejä tällä hetkellä. Aisat vaikuttaisivat olevan ruostumatonta terästä, kevyet ja jämäkät ohuudestaan huolimatta. Kaikin puolin erittäin siisti kunto.

Linssin leveys on 54 mm ja väli / nenäsilta 18 mm. Aisan pituus on merkinnän mukaan 145 mm, mutta käytännössä lähempänä 135 mm, tuo ilmoitettu pituus lienee kokopituus suorana.

Kokonaisleveys edestä on noin 141 mm ja korkeus 49 mm. Sisämitta sangasta sankaan n. 141 mm, joka tarkoittaa että koko on aika reilu naisten kooksi.

Mukana tulee Ray-Banin pehmeä keinonahkakotelo.

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan passeli. (Alkup. kunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus 6,90 euroa. Maksutiedot saat sekä automaattiviestissä että näet kohteen sivulla ostoksen tehtyäsi. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

 

Tästä näet kerralla muut kehys- ja aurinkolasimallimme huuto.netissä: https://www.huuto.net/haku/sellstyle/buy-now/sellernro/2558570/sort/viewed/category/561

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


24 €
Sulkeutuu 95 vrk 4 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24 € Sulkeutuu 95 vrk 4 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.