Tuote on myyty käyttäjälle ViljamiRastas hintaan 400 €

Kuvaus

Razer Blade 15 Advanced Early 2020 model kannettava tietokone myynnissä. Intel Core i7 10875H prosessori 8 ydintä/16 säiettä, maksimi turbo 5,1GHz. 16GB keskusmuistia ja 1Tt SSD-levy, sekä tarvittaessa löytyy paikka täysikokoinen SD-kortille. Tässä yksilössä on Nvidia Geforce RTX 2080 Super Max-Q näytönohjain, jolla pyörii modernitkin pelit joskaan ei ehkä täysillä asetuksilla, ja Full HD 1080p 300Hz IPS-näyttö, jossa on ainakin itselleni mieluisat värit. Myöskin kosketuslevy on erittäin iso ja mukava käyttää kuten Razerin läppäreissä tuppaa olemaan. Näppiksessä nordic layout. Porttien puolesta löytyy 3x USB-A, 2x USB-C, HDMI- ja kuulokeliitäntä.

Testattu ja toimiva. Oli pari vuotta käytössä, joten läppärissä on pientä kolhua ja käytön jälkeä. Suurin huomautettava on näytössä, jossa menee näytön alareunassa kolme mustaa viivaa näytön leveydeltä (ks. kuva 4). Kirkkaalla ruudulla erottuu jonkun verran, mutta dark modessa tai muuten tummalla taustalla hädin tuskin huomaa. Minua ei ainakaan käytössä häirinnyt. Näytössä ei muuten ole ollut mitään ongelmia, kuolleita pikseleitä tms.
Koneessa on Windows 11 ja se on resetoitu ja suoraan käyttövalmis. Mukana tulee laturi ja alkuperäinen laatikko. Valmistajan takuu umpeutunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


400 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.4.2024 16:22
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.