Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Musta Rcollectioni Klassikkoparka, sekä miehille että naisille
Itse käytän XL kokoa kyselsestä takista, ja tämän ostin vahingossa liian ison.
Takki on 100% puuvillaa ja vetoketjulla irroitettava vuori kestää 30asteen hienopesun. Takki ja vuori pitää irroittaa pesun ajaksi.

Takki on todella kätevä, sillä lämpimän teddyvuoren saa vetokejulla irroitettua helposti takista ja sitä voi käyttää sekä talvella että kesällä.
Jos lähdet reissuun talvella ja palaat kesällä, sinulla on takki koko vuodeksi mukana.
Paras takki ikinä. Viimeisessä kuvassa on olkapäässä oleva hihamerkki / aplikaatio.

https://www.r-collection.fi/product/3904/klassikkoparka-musta

Uuden takin hinta on 329e, tätä takkia on käytetty muutama kerta.
Uusien takkien materiaalissa on elastaania, joka heikentää puuvillaa ja saa kankaan kulumaan ja kuoleentumaan nopeammin, tämä takki on 100% puuvillaa, joten kangas kestää todella pitkään käytössä. Myös teddyvuorin voi pestä 30 asteessa, uusimpien takkien teddyvuoreissa näkyy lukevan, että niille suositellaan pesulaa. Olen myös ihmetellyt, kun jotkut ovat kertoneet pesseensä vastaavan laisia vuoreja pilalle ja heittäneensä ne roskikseen.


Tämä takki on tehty hyvistä ja pesunkestävistä sekä vuosien käyttöä kestävistä materiaaleista. Tämän takin malli on klassikko, jota voi käyttää ympäri vuoden. Lämpymänä aikana irrottamalla kädenkäänteessä vuori takista ja sään kylmetessä helposti vetoketjulla lisäämällä vuorin takkiin.


Takki myynnissä myös muualla Valitettavasti valmistajan uudemmissa takeissa käytetään paljon keinokuitua, joka kuoleentuu suhteellisen pian, kun ajattelee että 100% puuvilla kestää isältä pojalle. Siksi minäkään en osta uutta takkia, vaan etsin vähän käytettyä samanlaista, mutta kokoa XL.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
200 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 17:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.