Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Grand Theft Auton tekijöiden avoimen maailman seikkailupeli. Pelissä seurataan sheriffi John Marstonin seikkailuja villissä lännessä.

Kuvan Xbox 360-peli kotelon ja ohjekirjan (sekä muiden oheispaperien) kanssa. Peli toimii myös niillä 360:aa uudemmilla konsoleilla (Xbox Series X ja kaikki Xbox One-konsolit paitsi Xbox One S All-Digital Edition), joissa on perinteinen optinen levyasema.
Haku paikan päältä tai toimitus Huutopakettina Matkahuollon tai Postin kautta. Maksu käteisellä noudettaessa tai PayPalilla/tilisiirrolla etukäteen.

Kotelon kunto: Joitakin pintajälkiä etiketin muovikalvossa, takakannen kansipaperissa lievää taittumaa kotelon muodon mukaan. Itse kotelossa ei kolhuja tai halkeamia.
Levyn kunto: Muutamia pieniä jälkiä, pelin pitäisi kuitenkin olla täysin toimintakelpoinen.
Oheispapereiden (ohjekirjat ym.) kunto: Ohjekirjan takakannessa taittumaa ja reunoilla pieniä kulumajälkiä, ohjekirja kuitenkin yleisesti ottaen hyväkuntoinen. Pelin mukana tullut kartta/juliste tallella, joitakin taitoksia ja pieniä kulumajälkiä muttei esimerkiksi repeämiä.

Postituskulut: 1 peli Postin kautta huutopakettina 8,20€; 2 peliä samassa kuoressa 9,60 €. 1-2 peliä Matkahuollon kautta Huutopakettina 8,85 € (postituskuoren ja postituskulujen yhteissumma)

HUOM! IKÄRAJA K-18!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
8,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2024 14:10
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.