Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Mother’s Milk on vuonna 1989 julkaistu Red Hot Chili Peppersin neljäs albumi.

Tämä oli John Fruscianten ja Chad Smithin ensimmäinen albumi yhtyeessä edellisen ja alkuperäisen kitaristin kitaristin Hillel Slovakin kuoltua heroiinin yliannostukseen ja rumpali Jack Ironsin jätettyä sen. Kyseessä oli myös ensimmäinen levy, jossa yhtyeen laulaja Anthony Kiedis oli selvin päin. Albumi oli viimeinen EMI:n alaisuudessa sekä viimeinen Michael Beinhornin tuottama. Mother’s Milkin myötä yhtye saavutti uuden suosion tason, jossa keskeisessä osassa oli etenkin uuden kitaristin soitto, mutta varsinainen megasuosio saavutettiin vasta seuraavalla levyllä Blood Sugar Sex Magik (1991).

Levyltä julkaistu ensimmäinen single ”Knock Me Down” pääsi radiosoittoon. Kappale oli uuden kitaristin ja vokalistin yhteistyön ensimmäinen hedelmä. Kappale oli myös kunnianosoitus Slovakille. Albumilta singlenä julkaistusta cover-versiosta Stevie Wonderin kappaleesta ”Higher Ground” tuli levyn suurin hitti. Albumin kolmas single oli ”Taste the Pain”. Joka singlestä tehtiin musiikkivideot.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5,2 euros, other countries 5,2 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

1.Good Time Boys  5:02

2.Higher Ground (Cover-versio Stevie Wonderin kappaleesta) 3:23

3.Subway to Venus  4:25

4.Magic Johnson  2:57

5.Nobody Weird Like Me  3:50

6.Knock Me Down  3:45

7.Taste the Pain  4:32

8.Stone Cold Bush  3:06

9.Fire (Cover-versio Jimi Hendrixin kappaleesta) 2:03

10.Pretty Little Ditty  1:37

11.Punk Rock Classic  1:47

12.Sexy Mexican Maid  3:23

13.Johnny, Kick a Hole in the Sky  5:12

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.6.2024 22:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.