Kuvaus

Pistetään nyt tuommoisetkin halvalla kiertoon, kun linssit sattumoisin olivat oikein siistikuntoiset. 

Näissä tällä hetkellä paikoillaan olevat linssit V -1.25 ja O +/- 0.00, eli jos et juuri edes tarvitse kaukolaseja, mutta vasen silmä on vähän oikeaa heikompi, nämä voivat sopia tällaisenaankin. Suositus tietenkin on aina asennuttaa omilla vahvuuksilla olevat uudet linssit kaikkiin kehyksiin.

Malli on REEBOK RBS 8 ja väri GPH elikkäs grafiitti. Koko on 59-16 eli linssin leveys on 59 mm ja väli / nenäsilta 16 mm. Aisan pituus on merkinnän mukaan 122 mm, mutta kaarevan mallisissa laseissa tuota mittaan on hankala verrata mihinkään. Käytännössä kyseessä on joka tapauksessa ihan reilu aikuisten miesten koko. 

Valmistusmateriaali on High-Tech TR90, joka suomeksi tarkoittaa muovia, jossa on hyvin kevyt ja herkästi kuluva kumimaalipinnoite päällä.

Kokonaiskorkeus edestä on 48 mm. Sisämitta sangasta sankaan n. 136 mm.

Käytetty pari, huomaa jo selvästi käytetyksi mutta vielä ihan perussiisti kunto. Linssit priimat.

Ei suojapussia eikä koteloa mukana, pelkät lasit.

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan passeli. (Alkup. kunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus 5,90 euroa ja postien yhdistely onnistuu aina. Maksutiedot saat sekä automaattiviestissä että näet kohteen sivulla ostoksen tehtyäsi. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

 

Meillä on muitakin kehyksiä ja aurinkolaseja huuto.netissä: https://www.huuto.net/haku/sellstyle/buy-now/sellernro/2558570/sort/viewed/category/561

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
Sulkeutuu 93 vrk 7 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 93 vrk 7 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.