Kuvaus

Kovakantinen, kontaktimuovitettu kirjastopoisto

Weilin+Göös 1985

Akateemikko Eeva-Kaarina Volasen tulosta Suomen Kansallisteatterin näyttelijäksi on kulunut 40 vuotta. Näihin vuosiin mahtuu roolitöitä, kokemuksia ja muistoja niin runsaasti, että jaksoa voidaan tarkastella kokonaisuutena.
Tässä kirjassa fil.tri. Reetta Nieminen selvittää Eeva-Kaarina Volasen näyttelijän työn virikkeitä ja kehityslinjoja. Hän rekonstruoi eri vuosiin sijoittuvia, draaman eri lajeja edustavia roolisuorituksia kiinnittämällä huomiota siihen, millaisia näyttelijätekniikan keinoja Eeva-kaarina Volanen on työssään kehittänyt. Tarkasteltavana on myös mm. ohjaajien osuus taiteilijan roolitulkinnassa ja kehityksessä.
Samoin käsitellään Eeva-kaarina Volasen työskentelyä elokuvassa, radiossa ja televisiossa sekä teatterikorkeakoulussa.
Reetta Niemisen teos poikkeaa tähänastisista näyttelijämuistelmista siinä, että kertoessaan niistä vaiheista, jotka johtivat teatterikoulua käymättömän työläisperheen tyttären Suomen näyttämötaiteen huipulle, se samalla kuvailee yksityiskohtaisesti näyttelijän työtä.
Tekstiä havainnollistaa runsas kuvitus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 39 vrk 10 h 40 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 39 vrk 10 h 40 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.