Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien ajat sitten loppuunmyyty laatujulkaisu Arrow:lta lähes unohdetusta kulttiklassikosta, josta ei ole Suomessa päästy nauttimaan sitten Juno Median julkaiseman magneettinauhan - tosin tuolloinkin kera marginaalisin leikkauksin.

Arrow -julkaisuille tyypilliseen tapaan myös tässä painoksessa on käännettävä kansilehti!

Briteistä tilattu ilmestymisajankohtana ja muoveista avattu, mutta itse elokuva on poikkeuksellisesti yhä katsomatta. Kunto on niin PRIIMAA kuin olla ja voi!!!!!!!!!!!!


Juonikuvaus:


"INTOHIMO ON HEIDÄN AINOA LAKINSA! Jenny on kova teinityttö, joka tuomitaan kasvatuslaitokseen osallisuudestaan ryöstöyritykseen. Siellä hän ystävystyy hennon ja pelokkaan Lisan kanssa, jonka ainoa lohtu on täytetty kaniini. Muut tytöt ovat sitäkin kovempia. Edna on sadistinen pomo makuusalissa. Hän johtaa tyttöjä harkitulla raakuudella. Charlie taas häikäilemätön lesbo, joka havittelee Lisaa haaremiinsa. Jenny yrittää pelastaa Lisan Charlielta mutta turhaan. Sen sijaan Jenny siirretään eristysselliin, josta hän karkaa ja joutuu pahoinpidellyksi. Charliella on nyt vapaat kädet tyydyttää himonsa Lisan kanssa. Mutta vielä ei Jenny ole poissa pelistä..."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 6:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.