Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Reijo Ikävalko : Pekka Puska - Terveystohtori
 

Professori, THL:n pääjohtaja Pekka Puska tunnetaan ennen muuta maailmankuulusta Pohjois-Karjala projektista sekä sinnikkäästä kansanvalistustyöstä terveellisten elintapojen puolesta. Puska saavutti maanlaajuista mainetta jo opiskeluaikoinaan Suomen Ylioppilaskuntien Liiton puheenjohtajana, ja sittemmin hän ehti vaikuttaa yhden kauden kansanedustajanakin.

Entä millainen Pekka Puska on työnsä ulkopuolella? Kirja kattaa hänen taipaleensa aina Matti-isän kirjaamista hellyttävistä lapsuusmuistoista näköalavuosiin kansanterveystyön huipulla.
 

Painovuosi: 2012
Painos: 1.
Sivumäärä: 224
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Otava

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 264

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.2.2018 5:40

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.