Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Electric Play on Remun & Hurriganesin 18. marraskuuta 2016 julkaistu studioalbumi. Levyn nimikappale ”Electric Play” julkaistiin singlenä 21. lokakuuta. Albumilla vierailevat Ile Kallio, Michael Monroe, Tatu Mannberg ja Hannu Sormunen.

Albumin julkaisi musiikkituottaja Hannu Sormusen uusi yhtiö Lasso Entertainment Oy, ja jakelusta vastasi Sony Music Entertainment Finland. Albumi julkaistiin CD-levynä (18.11.), digilevynä (18.11.) ja vinyylilevynä (2.12.).

Albumi debytoi Suomen virallisen listan sijalla 10.

Kokoonpano levyllä:

Remu & Hurriganes

Levy on hyväkuntoinen.  Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros, other countries 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Knockin’

Electric Play

Night Trip

Dance with the Devil

Catch Me

Give Me a Reason

Fool for Your Love

Voulez-Vouz

Ruby Jane

Like a Rodeo

Poor Boy

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.4.2024 23:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.