Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lomailin Turkissa, noin 2x Suomea suurempi valtio ja n. 50milj. asukasta.  Ensin lento Istanbuliin ja siellä muutama kiinnostava kohde, kaupunki on osa Eurooppaa, osa Aasia, jännä silta yhdistää...Istanbul-kaupunki  on jopa 150 km pitkä ja asukkaita n. 16 miljoonaa, eli ihan Moskovan tasoa. Pakko oli tehdä laivaristeily Bosborin salmessa, se yhdistää Välimeren ja Mustan Meren. 

Jatkolento  Istabulista Turkish Airlines AIRBUS koneella Nevsehir kaupunkiin, jonka lähellä on keski-Turkin vuoristoa, 100x100km alue Kappadosia outoja vuori muodostelmia.  Halusin päästä katsomaan juuri tämän vuoriston takaa nousevaa aamuaurinkoa.  Siihen myytiin kuumailmapallo matkoja ja ostin paikan yhden kuumailmapallon koriin.... aikaisin aamulla herätys ja Sprinter kleinbus haki hotellin edestä ja ajoi, kuljetti bussin matkustajat  kuumailmapallojen lähtösatamaan.  Varaus on syytä tehdä ajoissa, harvinainen tilaisuus !  Kuumailmapallon kapteeni halusi tehdä ennätyksen ja avonaisessa heiluvassa korissa olimme nopeasti 900m korkealla, upea näkymä.  Otin kuvia paljon, mutta kehoitan pitämään kiinni korin kahvasta. Kokemuksen jälkeen oli shamppajan kilistelyä ja sain todistuksen seinälle raameihin.... sekä tämän repun, kevyt ja oli mukava ...nyt myyn pois. 

REI29JN208 Reppu Kuumailmapallolla lennosta Keski-Turkin Cappapocia vuoristossa ja sen kokemuksesta....valtaosa turisteista puhui saksaa ja turkkia, kuulin myös espanjaa, englantia ja venäjää.... 

Turkkilaiset ammattilaiset pilotit puhuivat saksaa ja englantia. Pelkällä englannillakin  kyllä pärjää, vaikka pätevät puhuivat myös kreikkaa, venäjää, espanjaa jne... tietysti englannin lisäksi. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.5.2024 1:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.