Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Reservin kenttäjohtaja (EI HV)!

PÄÄTEKIJÄ Suomen reserviupseeriliitto (RUL)
NIMEKE Reservin kenttäjohtaja
JULKAISUKIELI suomi
JULKAISUTIEDOT Helsinki : Suomen reserviupseeriliitto, 2016
ULKOASU 174 s. pokkarikokoinen
ISBN 978-952-9872-61-9 (nid.)
ASIASANAT sota, armeija, Suomen reserviupseeriliitto, reserviläinen, upseeri, kertausharjoitus, käsky, ohjesääntö, Reserviupseerikoulu, Puolustusvoimat

Uusittu ja aikaisempi painoksia merkittävästi laajempi Reservin kenttäjohtaja -kirja on julkaistu. Uusi Reservin kenttäjohtaja on noin 50 sivua edellistä painosta laajempi. Uudessa oppaassa on peräti 174 sivua. Maastopuvun reisitaskuun hyvin mahtuvassa kirjassa keskitytään reservin johtajan keskeisiin sotilaallisiin perustaitoihin. Kirjassa esitellään uuden taistelutavan mukaisten taistelumuotojen keskeiset asiat sekä jalkaväkijoukkojen kevyttä aseistusta. Kirjassa korostuu uusi taistelutapa ja sen vaatimukset erityisesti ryhmä-, joukkue- ja komppaniatason joukoille. Kirjaan on koottu keskeiset reservin johtajan perustaidot aina asekäsittelyst käskysrunkoihin, taktisiin merkkeihin ja taisteluensiapuun asti. Opas perustuu pääosin puolustusvoimien ja erityisesti Reserviupseerikoulun koulutusmateriaaleihin. Reservin kenttäjohtaja on tarkoitettu kaikille sotilastaitojensa ylläpitämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneille reservin johtajille. Se on hyvä apuväline niin kertausharjoituksiin kuin vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksenkin kursseille.

Sisällöltään Reservin Kenttäjohtaja on laaja kattaus eri osa-alueiden ja yhteistoiminnan perusteista. Lähtökohtana on ollut joukkueenjohtajataso, mutta kirja ulottuu yksittäisen taistelijan taidoista aina mahdollisen vihollisen esimerkkistrategioihin asti. Kansien väliin mahtuu myös paljon yleistä kerrattavaa, mm. taktisista merkeistä, karttajärjestelmästä, johtamisesta ja tavallisimmista aseista. Parhaimmillaan se palvelee taskukirjana, josta käyttäjä voi kenttäolosuhteissa nopeasti tarkistaa tarvitsemansa tiedon.

Kirja on suunnattu kaikille sotilastaitojensa ylläpitämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneille reservin johtajille. Se on oivallinen apuväline kertausharjoituksissa ja sopii mainiosti myös vapaaehtoisessa maanpuolustuskoulutuksessa käytettäväksi. Kirjan keskeisenä lähteenä on ollut Puolustusvoimien, erityisesti Reserviupseerikoulun, koulutusmateriaali. Lisäksi lähteinä on käytetty Huomio-käsikirjoja sekä Tykkimiehen Opasta.

Kirja on tiivis katsaus reservin johtajan sotilaallisiin perustaitoihin. Kirjaan on kerätty keskeiset reservin johtajan perustaidot aina aseenkäsittelystä käskyrunkoihin ja taktisiin merkkeihin!

Nyt keräilijän kokoelmasta uudenveroinen kirja hyvään kotiin!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.5.2024 17:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.