Kuvaus

OK  iskussa oleva opus Kovakantinen ensipainos Psykologian / Stressin / Tietokirjojen diggareille..

 

Richard Carlson: Älä hikeenny perheasioista  

Richard Carlson, tunnettu stressitohtori ja luennoitsija, osoittaa että lasten kiukuttelun ja kotitöistä käytyjen sanasotien keskellä on mahdollista säilyttää mielenrauhansa ja oppia, miten luoda lähimmistä ihmissuhteista antoisampia ja tasapainoisempia. Kirjassaan hän antaa yksinkertaisia ja käytännönläheisiä neuvoja, joita seuraten voimme muuttaa sekä asenteitamme että elämäämme.

Suomentanut Riikka Toivanen

1. painos

WSOY - Kirjapainoyksikkö Juva 1999

 

VOITTOHUUTO ja PK.  2.15e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
tai
Sulkeutuu 94 vrk 4 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 94 vrk 4 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.