Kuvaus

RICKY MARTIN. 1999 Columbia CD ja kirja Nancy Krulik: RICKY MARTIN - MINUN TARINANI. Nid. 2000 WSOY.

 

RICKY MARTIN. 1999 Columbia. Ehjä CD-levy, jonka alkuperäinen kotelo on hukassa, levy on uudessa kotelossa ilman papereita (ks. kuva). Ricky Martinin viidennellä albumilla on 14 kappaletta, kokonaissoittoaika 59:30.

1. "Livin' la Vida Loca"  Robi Rosa, Desmond Child  4:03     
 2. "Spanish Eyes"   Rosa, Desmond Child •  4:05     
 3. "She's All I Ever Had"  Rosa, George Noriega, Jon Secada 4:55     
 4. "Shake Your Bon-Bon" Rosa, Noriega, Desmond Child  3:12     
 5. "Be Careful (Cuidado Con Mi Corazón)" (performed by Ricky Martin and Madonna)  Madonna, William Orbit  4:02     
 6. "I Am Made of You"   Rosa,  Desmond Child   4:39     
 7. "Love You for a Day"   Rosa, Randall Barlow, Desmond Child   3:45     
 8. "Private Emotion" (performed by Ricky Martin and Meja)  Eric Bazilian, Rob Hyman  4:01     
 9. "The Cup of Life" (Spanglish Radio Edit) (The Official Song of the World Cup, France '98) Rosa, Desmond Child, Luis Gómez Escolar  4:37     
 10. "You Stay with Me"   Diane Warren  4:12     
 11. "Livin' la Vida Loca" (Spanish Version)  Rosa, Desmond Child, Escolar   4:03     
 12. "I Count the Minutes"   Warren  4:17     
 13. "Bella (She's All I Ever Had)"   Rosa, Noriega, Secada, Escolar   4:54     
 14. "María" (Spanglish Radio Edit)  Ian Blake, Escolar, KC Porter  4:31    

Ricky Martin (1999) on Ricky Martinin (s. 1971 San Juan, Puerto Rico) viides albumi. Se on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä albumeista, maailmanlaajuisesti sitä on myyty 22 miljoonaa kappaletta. Albumilla on Ricky Martinin tunnetuin kappale "Livin' la Vida Loca", hänen tunnuslaulunsa. Desmond Childin ja Draco Rosan kappale teki puertoricolaisen Ricky Martinin tunnetuksi Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa. "Livin' la Vida Loca" rankattiin sijalle 21 listalla ”100 Greatest Songs of the 90’s”.

 

Nancy Krulik: RICKY MARTIN – MINUN TARINANI. 2000 WSOY. Nidottu kirja, jossa 146 tekstisivua ja kahdeksansivuinen värivalokuvaliite, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä, takakannessa pieni hintatarra (€ 7.57).

Ricky Martin – minun tarinani (2000; Rockin’ the House 1999) kertoo maailman viihdyttäjien eturiviin kuuluvan Ricky Martinin kiihkeästä elämästä aina lapsuudesta hänen läpimurtoonsa asti. Komea ja seksikäs Ricky Martin on Puerto Ricon lahja musiikille. Yhdeksänvuotiaana hän esiintyi tv-mainoksissa ja lauloi kuorossa, 12-vuotiaana hän pääsi mukaan Latinalaisessa Amerikassa hyvin suosittuun poikabändi Menudoon. Sen jälkeen hän on näytellyt monissa televisiosarjoissa ja musikaaleissa. Lopulta musiikki vei voiton: hän tahtoi poptähdeksi. Nyt hän on valloittanut lauluillaan koko maailman. Unelman toteutuminen vaati kovaa työtä, tinkimätöntä asennetta ja muutamia onnekkaita yhteensattumia. Ricky Martin ymmärtää hyvin, kenen ansiota uskomaton menestys on: suurin kiitos kuuluu hänen innokkaalle yleisölleen. Menestyshittien Maria ja La Vida Loca takana on värikäs persoona, joka ei aio jäädä tähdenlennoksi. Ricky haluaa jatkaa uraansa vielä pitkään, meidän kaikkien iloksi.

Ricky Martin (Enrique Martin Morales, s. 1971 San Juan, Puerto Rico) on yksi latinopopin kuuluisimmista esittäjistä. Hänen ensimmäinen englanninkielinen sooloalbuminsa Ricky Martin (1999) ja varsinkin single Livin' la Vida Loca teki hänestä tähden Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Seuraava albumi Sound Loaded (2000) oli kaupallinen menestys. Hänen levyjään on myyty yli 60 miljoonaa kappaletta ympäri maailman, ja hän on ollut Suomessakin tavattoman suosittu – etenkin naisyleisön keskuudessa. Nykyisin hän asuu Yhdysvalloissa, on parisuhteessa miehen kanssa ja hänellä on kaksospojat. Hän kertoo itsestään ja elämästään teoksessa Me (2010), joka on ilmestynyt suomeksi nimellä Minun tarinani 2011.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 79 vrk 23 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 79 vrk 23 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.