Kuvaus

Kehotarinoita haptiiseilla : kosketusviestejä kaikenikäisille

Hapteeraamalla ilmaistaan kosketuksella monia asioita kuten leikkejä, piirroksia, muotoja, sanoja, pelejä, ilmeitä ja tarinoita. Tarinavaatteet® ovat yksi tapa harjoitella kehotarinoita ja tilojen hahmottamista.

Kirja soveltuu oppikirjaksi kaikille ja kaikenikäisille lapsista vanhuksiin; kodeissa, kouluissa ja työpaikoilla. Erityisesti niistä hyötyvät näkövammaiset, kuulonäkövammaiset, kuurosokeat ja henkilöt, joilla on kommunikaation tai hahmottamisen vaikeuksia. Kirja sopii mm. läheisten, opettajien, puheterapeuttien, kommunikaatio-ohjaajien sekä henkilökohtaisten avustajien käyttöön.

Sosiaalishaptisen kommunikaation kehittäjät ja tutkijat KT Riitta Lahtinen ja musiikkiterapeutti Russ Palmer ovat käyttäneet haptiiseja 1990-luvulta lähtien. Heille haptiisien kehittyminen on ollut osa luonnollista kielellistä ilmaisua puheen, viittomien ja sormittamisen ohella 25 vuoden ajan. Heille haptiisit toimivat myös itsenäisinä kielellisinä ilmaisuina. Lahtisen sosiaalishaptisen kommunikaation väitöskirja vuonna 2008 loi sosiaalishaptisen kommuniikaation, kosketusopin perusteet.

ISBN: 9789529346813

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 3 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

24,90 € Sulkeutuu 30 vrk 3 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.