Kuvaus

Hienokuntoinen ( K4 ) , käyttämätön , sidos , Kiinteistöalan kustannus 2008 , 441 sivua , 26 cm , loppuunmyyty haluttu teos

"  Pakkokeinot ja saatavien perintä on selkokielinen ja kattava opas kaikenlaiseen saatavien perintään. Aihetta käsitellään velan syntymisestä ja perintätoimen valmistelusta lähtien aina pakkotäyntäntöönpanoon saakka. Kirjassa on huomioitu myös asumiseen liittyvien perintäriitojen erityspiirteet. 

Kirjaan on koottu saatavien perintään liittyvät keskeiset säännökset, joiden ymmärtämistä helpottavat runsaat esimerkit. Käytännön ongelmatilanteissa auttavat lukuisat vinkit ja ohjeet sekä asiakirjamallit. 

Kirja palvelee perintäalan ammattilaisia päivittäisissä perintätehtävissä, mutta soveltuu hyvin myös oppikirjaksi ja kenen tahansa avuksi satunnaisissa perintätoimissa. Kirjasta hyötyvät perintätoimistot, asianajo- ja lakiasiaintoimistot, tuomioistuinlaitos, liike- ja kiinteistöalan oppilaitokset, pankkien perintälakimiehet, luottokauppaa käyttävät yritykset, isännöitsijät, kirjanpitäjät ja vuokravalvojat, asunto-osakeyhtiöiden hallitusten jäsenet, asunto-osakkaat, vuokranantajat ja vuokralaiset. 

Kirjan ovat kirjoittaneet VT, AIT Essi Rikalainen ja VT, OTL Tero Uitto.  Rikalainen toimii lakimiehenä ja toimitusjohtajana kiinteistöalan juridiikkaan erikoistuneessa Lakiasiaintoimisto Finessi Oy:ssä ja väitöskirjaansa valmisteleva Uitto on toiminut pitkään lakimiehenä ja esimiehenä asiakkuuksien hallintaan ja perintään erikoistuneessa Lindorff Oy:ssä. Molemmat ovat myös suosittuja kouluttajia ja kirjoittajia sekä mukana useissa alan kehityshankkeissa ja työryhmissä. " 

 

lue alempaa fennica-osuus , niin kirjan tiedot selviävät
 
Kuntoluokitus:  (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
 
Voittajalle postituskulut; raha tililleni ja kirjapaketti / kirje postiin !

Muut kohteeni näet tästä linkistä!
 
Fennica-tiedot alla :

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 13 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

70 € Sulkeutuu 98 vrk 13 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.