Kuvaus

[W717]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen HYVÄSSÄiskussa oleva  nidottu opus Huumemaailman / rikos, rikollisjengien ym. vastaavien tarinoiden diggareille. Jos diggasit esim. kirjoista JUOKSE POIKA JUOKSE, KURE, RUNDI jne... niin sit tämä on sun juttu myös.

Andy McCoy suosittelee tätä kirjaa  CHECK IT OUT! -> https://www.youtube.com/watch?v=tacihbOXDRU
 

Riku Rinne: KK Kuolemankauppias

Mitä tapahtuikaan kun lävistetty käsi laskeutui narkkarin käsivarrelle?

Tarua ihmeellisempi totuus! 

SAANKO ESITELLÄ KK, KARI KORHONEN. 

Tampereelta Kuopioon 11-vuotiaana. Koulukiusattu erilaisen puhetyylinsä takia. Rohkeutta elämiseen huumeista. Huumeet maksoivat - rosvoamalla löytyi rahaa. Toimistot, kerrostaloasunnot, kassakaapit - kaikki murtuivat ammattilaisen käsissä. Huumeiden käyttäjästä tuli ammattimainen kauppias: Kuolemankauppias. Etsintäkuulutuksia, pidätyksiä ja vankilatuomioita. Lamppu sellin katossa riittäisi itsemurhan tekemiseen. Kuolemankauppias kauppasi itseään kuolemalle. 

MUTTA SILLOIN LIIKAHTI LÄVISTETTY KÄSI… 

Jossakin elämän reittien varrella Kari oli kaupannut huumeita Heidi-nimiselle alkoholisoituneelle nuorelle naiselle. Alkoi seurustelusuhde. Yhteisenä nimittäjänä muun muassa hukkuminen huumesuohon.....

8. painos

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2005

CANNABIS - KOKAIINI - HASHIS - HEROIINI - MARIJUANA - EXTASI - AMFETAMIINI - KHAT - CRACK - METAMFETAMIINI - 

VOITTOHUUTO ja PK.  1,90e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 16 vrk 58 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 16 vrk 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.