Kuvaus

Kuvaus

RUUSUJEN AIKA (Tieteiselokuva, 1968, 1 h 42 min, mustavalkoinen). Jarvan tieteiselokuvassa eletään vuotta 2012. Toimittaja Raimo Lappalainen valmistelee TV-ohjelmaa alastonmalli Saara Turusen lyhyestä elämästä 60-luvulla. Naisen elämänvaiheiden kautta hän tekee aikamatkan omaan menneisyyteensä ja huomaa että yhteiskunta ja sen vallitsevat aatteet eivät ole muuttuneet viidenkymmenen vuoden aikana. Rooleissa: Arto Tuominen Ritva Vepsä Tarja Markus Eero Keskitalo. Ohjaus: Risto Jarva.

YHDEN MIEHEN SOTA (Draama, 1972, 1 h 44 min, mustavalkoinen). Kuvaus miehestä joka haluaa oman itsensä herraksi. Kun Erik Suomies päättää ryhtyä yrittäjäksi hän myy vanhempiensa kotitilan ja ostaa pankkilainalla kauhakuormaajan ja käytetyn linja-auton, jonne hän majoittaa perheensä. Hänen tarinansa kertoo suomalaisen pienyrittäjän vaikeuksista ja siitä sinnikkyydestä jolla maan tulevaisuutta rakennetaan. Rooleissa: Eero Rinne Tuula Nyman Tauno Hautaniemi Martti Pennanen Aimo Heimo Ohjaus: Risto Jarva.

JÄNIKSEN VUOSI (Komedia, 1977, 2 h 9 min, väri). Mainosmies Vatanen päättää hypätä pois oravanpyörästä. Hän jättää nalkuttavan vaimonsa ja työpaikkansa ja pakenee ihmistenilmoilta suomalaismetsään mukanaan loukkaantunut jäniksen poikanen. Risto Jarvan viimeiseksi jäänyt elokuva, mainio komedia ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä, on löytänyt pysyvän paikkansa suomalaisten sydämissä. Rooleissa: Antti Litja Kauko Helovirta Markku Huhtamo Paavo Hukkinen Juha Kandolin. Ohjaus: Risto Jarva.

 

 

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.LY 31

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 15 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12,80 € Sulkeutuu 103 vrk 15 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.