Kuvaus

 

RISTO RÄPPÄÄJÄ

RISTO RÄPPÄÄJÄ ON UJO 11-VUOTIAS POIKA, JONKA MIELIPUUHAA ON RUMMUTTAMINEN. RISTO ASUU RAUHA-TÄTINSÄ KANSSA, JOKA ON SALAA IHASTUNUT ALAKERRAN HERRA LINDBERGIIN. RAUHA YRITTÄÄ SAADA RISTON TUTUSTUMAAN TALOON MUUTTANEESEEN NELLI PERHOSEEN, MUTTA RISTO EI YMMÄRRÄ, ETTÄ TYTÖN KANSSA VOISI YSTÄVYSTYÄ- ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ RAUHA KIRJOITTAA RAKKAUSKIRJEEN ALAKERRAN HERRA LINDBERGILLE, MUTTA KIRJE KULKEUTUU VAHINGOSSA NELLILLE JA HÄN LUULEE KIRJETTÄ RISTON LÄHETTÄMÄKSI. VÄÄRINKÄSITYS SELVIÄÄ KOMMELLUKSIEN JÄLKEEN, JA RISTO JA NELLI YSTÄVYSTYVÄT. RISTO KUTSUU NELLIÄ NUUDELIPÄÄKSI, KOSKA HÄNEN HIUKSENSA MUISTUTTAVAT NUUDELEITA

KUN SIISTEYTTÄ JA JÄRJESTYSTÄ RAKASTAVA PAKASTAJA-ELVI TULEE HOITAMAAN RÄPPÄÄJIEN HUUSHOLLIA, ALKAA TAPAHTUA. HÄN EI VOI SIETÄÄ METELIÄ. RISTON JA NELLIN YSTÄVYYS TIIVISTYY, KUN ELVI TAKAVARIKOI RISTON RUMMUN. JA TÄSTÄ SEIKKAILU VASTA ALKAA..

ELOKUVAN TARINA ON SINIKKA JA TIINA NOPOLAN ALKUPERÄISKÄSIKIRJOITUS JA SE PERUSTUU HEIDÄN SUPERSUOSITTUUN KIRJASARJAANSA RUMMUTTAVASTA RISTOSTA.

PÄÄOSISSA NIILO SIPILÄ MIMMI LOUNELA ANNU VALONEN ULLA TAPANINEN JA MARTTI SUOSALO

KESTO 1H 19MIN

 

 

 

 

 

 

RISTO RÄPPÄÄJÄ JA POLKUPYÖRÄVARAS

 VUODEN 2008 KATSOTUIN KOTIMAINEN ELOKUVA, RISTO RÄPPÄÄJÄ, SAA JATKOA!

RISTO RÄPPÄÄJÄ JA POLKUPYÖRÄVARAS ON VAUHDIKAS JA KOSKETTAVA MUSIIKKIKOMEDIA. KUN RAUHA RÄPPÄÄJÄ JA LENNART LINDBERG LÄHTEVÄT LOMALLE TULEE PAKASTAJA-ELVI HOITAMAAN RISTO JA NELLI NUUDELIPÄÄTÄ. RISTO SAA LOHDUKSI UUDEN VALTAVAN HIENON POLKUPYÖRÄN. VALITETTAVASTI PYÖRÄ KATOAA SALAPERÄISESTI JA TÄSTÄ ALKAA HUIKEA SEIKKAILU, JOSSA PÄÄHENKILÖIDEN TIET RISTEÄVÄT MITÄ KUMMALLISIMMIN TAVOIN JA MITÄ TEKEMISTÄ TÄSSÄ KAIKESSA ON BERTIL JA ROBERT ROSENBÖGELILLÄ JA HOITOLAITOKSELLA, JOTA JOHTAVAT LAULAVAT LÄÄKÄRIT?

PÄÄOSISSA SEVERI HEIKKILÄ LAURAMAIJA LUOTO ANNU VALONEN ULLA TAPANINEN JA MARTTI SUOSALO

 

KESTO 1 H 15 MIN

RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VIILEÄ VENLA 

RISTO RÄPPÄÄJÄ JA NELLI NUUDELIPÄÄ LÄHTEVÄT SAAREEN, MISSÄ ELVI-RÄPPÄÄJÄ TOIMII LEIRIKESKUKSEN EMÄNTÄNÄ. PAIKALLE SAAPUU MYÖS RISTOA JA NELLIÄ HIUKAN VANHEMPI VENLA ISÄNSÄ UOLEVI HORSMANIEMEN KANSSA. VENLAN TULO HÄMMENTÄÄ RISTON JA NELLIN VÄLEJÄ, KOSKA NELLI ALKAA VIIHTYÄ YHÄ ENEMMÄN VENLAN SEURASSA. SAMANAIKAISESTI VANHAT YSTÄVYKSET PAKASTAJA-ELVI JA UOLEVI LÄHESTYVÄT TOISIAAN. KOKO PERHEEN MUSIIKKIKOMEDIA RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VIILEÄ VENLA KERTOO YSTÄVYYDESTÄ, YKSINÄISYYDESTÄ JA ERILAISUUDEN HYVÄKSYMISESTÄ.

PÄÄOSISSA LAURI KARO VENNI UOTILA OLIVIA AINILI ULLA TAPANINEN JUHA MUJE ANNU VALONEN JA MARTTI SUOSALO

 

KESTO 1 H 10MIN

YHTEENSÄ 3H 44 MIN RISTO RÄPPÄÄJÄÄ

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 69 vrk 19 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 69 vrk 19 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.