Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. SUDEN ARVOITUS. 2006 Kinoproduction Oy. Ohjaus: Raimo O. Niemi. Käsikirjoitus Heikki Vuento. K7. Kesto 1 h 37 min. Ääni: suomi. Tekstitys: suomi, ruotsi, norja. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa (Jaffa-leffapaketti).

Suden arvoitus (2006) -elokuvan tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Suomeen, pieneen kylään kauniin luonnon keskelle. 12-vuotias Salla viihtyy metsässä ja tuntee sielussaan yhteenkuuluvuutta luonnon kanssa. Hän elää ottovanhempiensa kanssa, isä on kylän poliisi ja äiti hoitaa lomamökkien vuokrausta turisteille. Seudun tärkein tulonlähde on poronhoito, joten sudet ovat olleet miespolvien ajan uhka asujaimiston elinkeinolle. Eräänä kauniina talvipäivänä hän näkee tunturilla kylän lähistöllä susia. Hänen löytönsä kantautuu kyläläisten korviin ja pian susien jäljille lähtee Venesmaa koiransa Simon ja kahden kaverinsa kanssa. Salla aikoo pelastaa sudet Venesmaalta ja saa siihen tehtävään avukseen naapurin poika Matiaksen. Yhdessä he pelastavat sudenpennut Venesmaan käsistä. Samalla Sallalla on vaikea päätös, kun äitejä onkin kaksi ja lapsia yksi. Suden arvoitus on koko perheen seikkailuelokuva, joka vie katsojan jännittävien ja humorististen tapahtumien keskelle villiin luontoon.
Tarina perustuu Kirsti Mannisen nuortenkirjaan Suden arvoitus (2006). Elokuvan pääosissa nähdään uudet nuoret kasvot Tiia Talvisara ja Janne Saksela sekä parhaimmat näyttelijämme; Miia Nuutila, Kari-Pekka Toivonen, Vuokko Hovatta ja Peter Franzén. Kuvaajana on moninkertainen Jussi-voittaja Kari Sohlberg. Elokuvan ohjannut Raimo O. Niemi tunnetaan myös elokuvan Poika ja ilves (1998) ohjaajana. 

 

2. RISTO RÄPPÄÄJÄ. 2008 Nordisk Film (Hesburger). Mari Rantasilan ohjaama elokuva. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 1 t 19 min. S/T.

Risto Räppääjä (Niilo Sipilä) on ujo 11-vuotias poika, joka mielipuuhaa on rummuttaminen. Risto asuu Rauha-tätinsä (Annu Valonen) kanssa, joka on salaa ihastunut alakerran herra Lindbergiin (Martti Suosalo). Rauha yrittää saada Riston tutustumaan taloon muuttaneeseen Nelli Perhoseen (Mimmi Lounela), mutta Risto ei ymmärrä, että tytön kanssa voisi ystävystyä. Eräänä päivänä Rauha kirjoittaa rakkauskirjeen alakerran herra Lindbergille, mutta kirje kulkeutuu vahingossa Nellille ja hän luulee kirjettä Riston lähettämäksi. Väärinkäsitys selviää kommeluksien jälkeen, ja Risto ja Nelli ystävystyvät. Risto kutsuu Nelliä Nuudelipääksi, koska hänen hiuksensa muistuttavat nuudeleita.

 

3. NIKO - LENTÄJÄN POIKA. 2008 Nordisk Film (Hesburger). DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 1 t 32 min. K 7.

Niko – Lentäjän poika (2008) on Kari Juusosen ja Michael Hegnerin ohjaama 3D-tietokoneanimaatio, joka on toteutettu suomalais-tanskalais-irlantilais-saksalaisena yhteistyönä. Se oli vuoteen 2009 mennessä kaikkien aikojen katsotuin suomalainen elokuva: kolme miljoonaa katsojaa 23 maassa. Poropoika Niko tietää, että hänen isänsä on legendaaristen Pukin Lentojoukkojen jäsen – yksi planeetan ihailluimmista poroista. Nikon on löydettävä isänsä, jotta hän voisi todistaa mahdollisuutensa oppia lentämään. Susijoukko kannoilla ja vain Julius-liito-orava apuna tehtävästä selviytyminen näyttää vähintäänkin kyseenalaiselta… Upeina ääninäyttelijöinä ovat mm. Hannu-Pekka Björkman, Vuokko Hovatta, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Jussi Lampi ja Risto Kaskilahti.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 22 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 65 vrk 22 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.