Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen OK iskussa oleva (Taite etukannen oik. ala laita)  nidottu painos Suomen Presidentin Sauli Niinistön diggareille.

 

Risto Uimonen: PUOLIVALLATON PRESIDENTTI - Sauli Niinistön Pitkä Kiri Mäntyniemeen

Kuinka salolaisesta pikkukaupungin juristista tuli huippupoliitikko, kansansuosikki ja tasavallan 12. presidentti - osittain vastoin omaa tahtoaan?

Hitaasti kiihtyvän pitkän kirin mies

Sauli Väinämö Niinistö - mikä hän on miehiään? Värittömäksi ja vakavaksi luonnehditusta pikkukaupungin poliitikosta kehittyi 1990-luvun haasteellisten vuosien jälkeen tiukka talousmies, taitava huippupoliitikko ja suorasanainen kansansuosikki. Presidenttiehdokkaaksi Sauli Niinistöä kosiskeltiin jo vuoden 2000 vaaleihin, mutta tuolloin "puolivallaton leskimies" vielä antoi kosijoilleen rukkaset. Kuusi vuotta myöhemmin Niinistö hävisi niukasti Tarja Haloselle, mutta vuonna 2012 hänestä leivottiin tasavallan 12. valtionpää - kaikkien aikojen äänisaaliilla. Miehestä, joka ei alun pitäen halunnut presidentiksi, tuli sittenkin presidentti.

Sauli Niinistön tie presidenttiyteen on ollut pitkä ja muhkurainen. Yksityisyyttään, vapauttaan ja julkisuuskuvaansa tarkoin varjeleva Niinistö on jäänyt lähipiirilleenkin arvoitukselliseksi ja ristiriitaiseksi persoonaksi. Kuoren alta löytyy kuitenkin tavallinen kuolevainen, jolle etenkin itseä koskevat päätökset ovat tuottaneet ajoittain melkoista tuskaa.

Puolivallaton presidenttivalottaa monipuolisesti Sauli Niinistön henkilökuvaa ja poliittisen uran valintoja, tarjoilee maukkaita anekdootteja ja käsittelee presidentin nykyistä asemaa EU-aikakaudella.

WSOY 2012

Yhteistyössä Bonnies Books Finland

Painettu EU:ssa

VOITTOHUUTO ja PK. 1,80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 78 vrk 21 h 14 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 78 vrk 21 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.