Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Ritva Koskennurmi-Sivonen : Muotitaiteilija Riitta Immonen - Vaatteita naisille työhön, juhlaan, vapaa-aikaan

Marimekkoakin perustamassa olleen muotitaiteilija Riitta Immosen laaja elämäkerta seuraa yhden naisen määrätietoista tietä unelmiensa ammattiin aikana, jolloin vaatetussuunnittelijan ammattikoulutusta ei ollut vielä olemassa. Riitta Immonen avasi oman liikkeensä sota-aikana ja nousi arvostettuun asemaan pulavuosina. Hän osasi soveltaa erityisen taitavasti suomalaisesta villasta käsinkudottuja kankaita muodikkaaseen pukeutumiseen.

Atelier Riitta Immonen oli keskeinen osa helsinkiläistä muotisalonkikulttuuria ja se eli kukoistavimman kautensa 1950–60-luvuilla. Salongin työn laatu ja materiaalien taso vastasivat pariisilaista haute couturea, joka tuohon aikaan oli naisten muodin johtava instituutio. Vuonna 1951 Marimekon perustamisen ja sen ensimmäisen näytöskokoelman suunnittelemisen jälkeen Riitta Immonen keskittyi liikkeenjohtoon ja suunnitteluun omistamassaan Cinderella-yrityksessä, joka valmisti huippulaatuisia valmisvaatteita.

Painovuosi: 2008
Painos: 1.
Sivumäärä: 238
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Multikustannus

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 224

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti
 


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.3.2018 14:43

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.