Tuote on myyty käyttäjälle petetnt hintaan 15 €

Kuvaus

Road Rash #1

Erittäin harvinainen 'Road Rash' sarjakuvalehden ensimmäinen ja viimeinen numero vuodelta 1988. SC8 Comix, a division of Santa Cruz Skateboards, a division of NHS, Inc. USA. Kunto erittäin hyvä.

'Road Rash' on yhdysvaltalaisen vuonna 1973 toimintansa aloittaneen ja maailman pisimpään yhtäjaksoisesti toimineen rullalautojen valmistajan Santa Cruz Skateboards:in vuoden 1988 toukokuussa julkaisema skeittausaiheinen underground-henkinen sarjakuvalehti. Kyseessä on spesiaali yhden numeron kertajulkaisu.

Useita tekijöitä kuten esim. yhdysvaltalainen vuonna 1944 syntynyt Jim Phillips, joka on yksi kaikkien aikojen ikonisimmista rullalautagrafiikoiden suunnittelijoista. Phillips tunnetaan muun muassa hänen 1980-luvulla suunnittelemastaan Speed Wheels:in "Screaming Hand" logosta, Rob Roskopp:in "Face" skeittilaudan grafiikasta sekä virallisesta Santa Cruz Skateboards:in klassikkologosta. Alkuperäinen Independent Truck Company:n "Maltanristi" logo (1978-2020) on myös hänen tuotantoaan. Tuottelias herra on suunnitellut pitkän uransa aikana lisäksi lainelautojen grafiikoita sekä sellaisten legendaaristen yhtyeiden ja artistien kuin The Doors:in ja Jimi Hendrix:in keikkajulisteita.

Hieno lisä keräilijöiden kokoelmiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.3.2024 14:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.