Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

RS * ROCK SCIENCE (peli suomeksi) ORIGINAL lautapeli THE ROCK GAME OF THE CENTURY rock trivia * QuizOn? musa visa musavisa kultti

AVAAMATON (VIELÄ MUOVEISSA)

14+   2-6  60min

 

" Rock Science Original on uudenlainen lautapeli raskaan musiikin ja/tai pelien ystäville. Pelissä on ainutlaatuinen design, ja peli on maustettu lumoavalla rock-tietämyksellä sekä koukuttavalla vedonlyönnillä. Pelissä pääsee myös esittämään suosikkikappaleitaan! Lisäksi eri vaikeustasot takaavat sen, että pelissä on jotain kaikille tietämyksen tasosta riippumatta.

Pelin Original-versio sisältää 1 600 kysymystä sekä muutenkin paketti on täyttä rockia, esimerkiksi pelimerkkeinä toimivat Dunlopin plektrat. Peli on käännetty suomenkielelle, ja siihen on lisätty Suomeen liittyvää sisältöä. Jo aikaisemmin myynnissä ollut Rock Science Festival -peli toimii hyvin myös lisäosana tälle pelille, sillä se sisältää täysin eri kysymykset!

Rock Science Original kattaa klassisen rockin, heavy metallin, punkin, glamin, grungen ja extreme metallin. Skaala ulottuu satoihin rock-bändeihin aina 1960-luvulta tähän päivään asti, ja mukana ovat mm. Black Sabbath, Kiss, Deep Purple, Hanoi Rocks, AC/DC, Iron Maiden, Motörhead, Guns N’ Roses, HIM, Venom, Pearl Jam, The 69 Eyes, Sex Pistols, The Rolling Stones, Nightwish, Judas Priest ja Children of Bodom.

Nyt siis tulta munille: osta peli, haasta kaverisi ja pidä hauskaa!

SISÄLTÄÄ

  • 1 pelilauta
  • säännöt (FIN, SWE)
  • 6 pelimerkkiä (plektrat)
  • 1 noppa
  • 200 pelikorttia
  • 12 vedonlyöntimerkkiä
  • Rock Science -juliste
  • Rock Science -tarroja "

Kuvan peli * Kysy lisää, jos haluat tietää jotain (mutta hyvissä ajoin ennen huudon loppumista, kiitos!)

KUNTO: AVAAMATON (VIELÄ MUOVEISSA) *

POSTITUSKULUT LISÄTÄÄN (1-2 PELIÄ 6,00 EURO. KOLMEN TAI USEAMMAN LAUTAPELIN OSTAJALLE ILMAINEN POSTITUS! LISÄKSI KUUDEN PELIN OSTAJALLE HALVIN PELI ILMAISEKSI - MAKSAT SIIS VAIN VIIDESTÄ). RAHAT TILILLE, PELIT POSTIIN.


KATSO MYÖS MUUT KOHTEEMME! peli seurapeli lautapeli noppapeli arpakuutio noppa keräily NYT PALJON LAUTAPELEJÄ HUUDOSSA! Katso! Myös keräilyharvinaisuuksia! Globetrotters * liikemiespeli * TRIVIAL PURSUIT

*** LAUTAPELIKAMPANJA: 3 lautapelin ILMAINEN POSTITUS! Ja kuudes peli ILMAISEKSI  Lue lisää (alta): ***

Huom! Nyt vähintään 3 LAUTAPELIN ostajalle ILMAINEN postitus!  Tai 1–2 lautapelin toimitus alennettuun hintaan 6,00 €! 6 lautapelin ostajalle halvin peli ILMAISEKSI! Maksat siis vain viidestä pelistä!

 [Ja mukaan mahtuu muitakin ostoja! Kirjoja, levyjä tai muita pelejä]

 

Tästä linkistä löydät myynnissä olevat lautapeli mme:

https://www.huuto.net/haku/words/lautapeli/sellernro/246046/sort/closing

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.4.2024 21:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.