Kuvaus

kaksi DVD-levyä standardi kokoisessa kotelossa

ROCKY (1976)
Ohjaus: John G. Avildsen
kesto: 1 t 54 min
Tekstitys mm. suomi & ruotsi (myös bonusmateriaali)

Rocky on kokonaista kansakuntaa inspiroinut elokuva, joka palkittiin parhaan elokuvan ja ohjauksen Oscareilla! Yleisöt ympäri maailmaa hurrasivat tälle amerikkalaiselle menestystarinalle, jossa "tavallinen" mies voittaa mestaruuden kaikkien ennusteiden vastaisesti. Rocky Balboan sydäntä riipaisevassa, humoristisessa ja voimakkaassa roolissa, (jonka käsikirjoitus on ’Italian orin’ omaa käsialaa!) nähdään Sylvester Stallone.

Rocky on Philadelphian laitakaupungin nyrkkeilyklubien kasvatti, jonka ura ei tunnu etenevän. Mutta kohtalo puuttuu peliin kun raskaansarjan maailmanmestari Apollo Creed (Carl Weathers) valitsee Rockyn vastustajakseen. Creedille ottelu on lähinnä näytöskikka, mutta Rockylle se merkitsee elämän suurinta mahdollisuutta. Valmentajansa (Burgess Meredith) tiukan valvonnan alaisen harjoittelun lomassa Rocky rakastuu Adrianiin (Talia Shire) – ujoon nuoreen naiseen, jonka kovan kuoren alla piilee herkkä ja hellä persoona. Ottelun lähestyessä rakkaus puhkeaa kukkaan antaen Rockylle lisävoimia ja tahtoa peitota raaka vastustajansa.

Dynaamisella musiikilla, neljällä Oscar®-ehdokas roolisuorituksella ja jännittävillä nyrkkeilykohtauksilla varustettu Rocky jyrää suoraan katsojien sydämiin. Taistellen rakkauden, kunnian ja omanarvontunnon puolesta Rocky tekee elämysten täystyrmäyksen.

Lisämateriaali
- Ohjaajan, tuottajan ja näyttelijöiden kommenttiraidat
- Koosteet:
"Behind the Scenes with John Avildsen"
"Staccatto - Bill Conti: The Composer's Notebook"
"Make-Up!: The Art and Form"
"Steadicam: Then and Now"
"Tribute to Burgess Meredith"
"Tribute to James Crabe"
"Video Commentary with Sylvester Stallone"
- Trailereita
- TV-spotteja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 97 vrk 8 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 97 vrk 8 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.