Kuvaus


Roger Moore - Nimeni on Moore, Roger Moore

Like 2009, 1.painos. Kovakantinen kansipapereilla, 431 sivua.

 

 

 

Roger Moore on elävä legenda, maailman ehkä tunnetuimman elokuvasarjan keulahahmo ja monien mielestä ainoa oikea James Bond. Suorapuheisessa ja lämpimän humoristisessa elämäkerrassaan hän kuvaa poikkeuksellisen mittavaa, jo 1940-luvulla alkanutta näyttelijänuraansa. Viileän komea Agentti 007 tuli Mooren näyttelemänä lähemmäksi kirjailija Ian Flemingin hahmoa, hienostunutta brittiläisen yläluokan edustajaa, mutta rikastutti safariasuineen ja älyttömine keksintöineen elokuvahistoriaa myös camp-huumorin klassikkona.

 

 

 

Nopeat sutkaukset ja viileä charmi purevat myös Mooren muistelmissa. Television alkuvaiheet ja Hollywoodin kultakauden elänyt maailmantähti seurustelee kauniiden, rohkeiden ja rikkaiden kanssa. Muun muassa Audrey Hepburn, Cary Grant, Frank Sinatra ja Elizabeth Taylor kuuluvat muistelmien henkilökaartiin. Lisäksi 81-vuotias Moore kertoo avoimesti taistelustaan syöpää vastaan ja siitä, miten työ Unicefin hyväntahdonlähettiläänä on muuttanut hänen maailmankuvaansa. Sir Roger puolisoineen vieraili Suomessa toukokuussa 2009.

Mooren tähdittämät Bond-elokuvat:

Elä ja anna toisten kuolla (1973), Kultainen ase (1974), Rakastettuni (1977), Kuuraketti (1979), Erittäin salainen (1981), Octopussy - Mustekala (1983), Kuoleman katse (1985)

.


Kirjan kunto on oikein hyvä. Kansipapereissa hieman kulumaa, muuten kuin uusi. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 66 vrk 3 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 66 vrk 3 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.