Kuvaus

Rölli Elokuvat BOX 1+2+3+4 Kokoelma dvd

Röllin neljä rakastettua elokuvaa samassa kokoelma-boxissa (4 levyä)

https://www.lastenleffat.fi/tuote/rolli-elokuvat-box-1234-kokoelma-dvd

4 DVD:n kokoelma sisältää elokuvat:

Rölli Hirmuisia kertomuksia dvd
Röllimetsän siimeksessä tapahtuu kummia. Lasten suosituin satuhahmo Rölli joutuu huimaan seikkailuun, kun peikkojen kotimetsään ilmestyy ilkeitä roskanheittäjiä, jotka sotkevat kaikki paikat. Näitä likaajia johtaa hirvittävä ahmatti Suuri Roska, apunaan kavala Roskanheittäjien ylipappi. Aina rohkea Rölli ja kaunis Maahis-keiju yrittävät pelastaa Röllimetsän, mutta apuun tarvitaan kaikki metsän eläimet ja haltijat jotta roskaajien salaisuus voidaan paljastaa.

Rölli ja metsänhenki dvd
Hirmuisten röllien heimo rantautuu uuteen maahan, lempeiden menninkäisten asuttamaan kylään. Menninkäiset pelästyvät remuavaa joukkoa ja pakenevat metsään. Urhea Milli uskaltautuu röllien asuttamaan kylään ja ystävystyy Röllin, rölleistä kilteimmän, kanssa. Mutta muut röllit yrittävät kaikin keinoin estää heidän ystävyytensä. Monenmoista jännitystä riittää ennen kuin röllit ja menninkäiset oppivat elämään sovussa toistensa kanssa.

Rölli ja kultainen avain dvd
Allu Tuppurainen palaa rakastetun Röllin rooliin. Pieni Juurakko -tyttö ystävystyy jo harmaahapsisen, suurta salaisuutta kantavan Röllin kanssa. Heidän käsissään on salaperäisen avaimen ja koko Röllikylän kohtalo. Yhdessä nämä kaksi heittäytyvätpelottomasti tehtävään ja saavat avukseen monta muutakin omituista otusta. Elokuva on riemukas ja koskettava kertomus ystävyyden voimasta. Elokuvassa kuullaan laaja valikoima Röllin tunnetuimpia musiikkikappaleita uudelleen sovitettuina.

Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus
Harmaahapsista Rölliä ja nuorta Juurakko-tyttöä yhdistää suuri kysymys, jota he ovat aina pohtineet. Kumpikaan heistä ei tiedä, mistä he alun perin ovat tulleet. Yllättäen he saavat kuulla paikasta nimeltä Kaikkien aikojen alku. Huhu kertoo, että sieltä haikarat lähtevät viemään vauvoja nyyteissä uusiin koteihinsa. Juurakko on vakuuttunut, että sieltä löytyisi vastaus elämän suureen kysymykseen, ja Röllinkin uteliaisuus herää. He lähtevät löytöretkelle kohti tuntematonta. Riemukas, jännittävä ja lumoava seikkailu opettaa ystävyksille, että suuria haaveita ei voi saavuttaa pelkällä uhmalla ja itsepäisyydellä. Elämässä tarvitaan myös ymmärrystä ja oikeudenmukaisuutta.

Lasten kotimainen elokuva
Kesto n. 82 min + 85 min + 82 min + 76 minuuttia
Puhumme suomea
Tekstitys ruotsi, englanti, suomi (Rölli Hirmuisia kertomuksia tekstitys vain ruotsiksi)
Ikäsuositus sallittu koko perheelle

Dvd on 100% uusi, suojakelmuissaan.
Kannet myös täysin kunnossa.

Erikoishinta postitukselle (toistaiseksi):
Huuda 1-10 dvd-boxia, osuutesi kuluista yhteensä 1,00 e!
Toimitus aina hyvin pehmustettuna kuplamuovissa.

Lasten piirrettyjen nettikauppa www.lastenleffat.fi




Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


18,90 €
Sulkeutuu 1 vrk 11 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18,90 € Sulkeutuu 1 vrk 11 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.