Kuvaus

Rölli ja Maanalainen Kansa
Röllimetsästä tuttu Rölli-peikko on taas vauhdissa hyväntahtoisesti hölmöillen ja itsekseen paapattaen, mielessään monenmoiset metkut ja kepposet. Tempauksissaan Röllillä on usein mukanaan ystävänsä Tiina-tonttu.

Tiina kertoo Röllille sadun prinsessasta, jota oli vaikea saada hyvälle tuulelle. Tiina-tontun johdatuksella tutustutaan myös maanalaiseen kansaan.

Sisältää jaksot: Rölli ja erittäin hyvä haltija 1, Rölli ja erittäin hyvä haltija 2, Rölli ja Tiinan satu, Rölli ja auttava puhelin, Rölli ja elävä talvi, Rölli ja maanalainen kansa, Rölli ja robotti Ruttusen oikosulku, sekä ennen julkaisemattomat jaksot Rölli ja eläintarha, Rölli ja hiekkalaatikon kauhu.Kuvasuhde: 4:3 Letterbox
Ääni: Suomi, (Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: -----------
Kesto: n. 1 h 57 min
Ikäraja: K-3

Hyväkuntoinen kokonaisuus.
Levy liki uudenveroinen.
Kotelossa normaalia hyvin vähäistä käyttökulumaa-------------
RÖLLI JA HIRMUISIA KERTOMUKSIA

RÖLLIMETSÄN SIIMEKSESSÄ TAPAHTUU KUMMIA. LASTEN SUOSITUIN SATUHAHMO RÖLLI JOUTUU HUIMAAN SEIKKAILUUN, KUN PEIKKOJEN KOTIMETSÄÄN ILMESTYY ILKEITÄ ROSKANHEITTÄJIÄ, JOTKA SOTKEVAT KAIKKI PAIKAT. NÄITÄ LIKAAJIA JOHTAA HIRVITTÄVÄ AHMATTI SUURI ROSKA, APUNAAN KAVALA ROSKANHEITTÄJIEN YLIPAPPI. AINA ROHKEA RÖLLI JA KAUNIS MAAHIS-KEIJU YRITTÄVÄT PELASTAA RÖLLIMETSÄN, MUTTA APUUN TARVITAAN KAIKKI METSÄNELÄIMET JA HALTIJAT JOTTA ROSKAAJIEN SALAISUUS VOIDAAN PALJASTAA.

Hyväkuntoinen kokonaisuus.
Levy liki uudenveroinen.
Kotelossa normaalia hyvin vähäistä käyttökulumaa.
---------------

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,90 €
tai
Sulkeutuu 105 vrk 6 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,90 € Sulkeutuu 105 vrk 6 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.