Kuvaus

[AC1017]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukaiset, HYVÄSSÄ iskussa olevat DVD elokuvat Röllin / lasten / fantasia elokuvien ystäville.

RÖLLI ja metsänhenki & RÖLLI hirmuisia kertomuksia - DVD:eet

1. RÖLLI ja Metsänhenki

Hirmuisten röllien heimo rantautu uuuteen maahan, lempeiden menninkäisten asuttaaan kylään. Menninkäiset pelästyvät remuavaa joukkoa ja pakeneveat metsään. Urhea Milli uskaltautuu Röllien asuttamaan kylään ja ystävystyy Röllin, rölleistä kilteimmän, kanssa. Mutta muut röllit yrittävät kaikin keinoin estää heidän ystävyytensä. Monenmoista jännitystä riittää ennen kuin röllit ja menninkäiset oppivat elämään sovussa toistensa kanssa.

KESTO: 1 h 25 min

ÄÄNIRAITA: Suomi / Ruotsi 5.1

KUVAFORMAATTI: 16:9 Anamorfinen Widescreen

TEKSTITYS: Ruotsi, Enganti, viittomakieli

2. Rölli - Hirmuisia Kertomuksia 

Röllimetsän siimeksessä tapahtuu kummia. Lasten suosituin satuhahmo Rölli joutuu huimaan seikkailuun, kun peikkojen kotimetsään ilmestyy ilkeitä roskanheittäjiä, jotka sotkevat kaikki paikat. Näitä likaajia johtaa hirvittävä ahmatti Suuri Roska apunaan kavala Roskanheittäjien ylipappi. Aina rohkea Rölli ja kaunis Maahis-keiju yrittävät pelastaa Röllimetsän, mutta apuun tarvitaan kaikki metsän eläimet ja haltijat, jotta roskaajien salaisuus voidaan paljastaa.

KESTO: 1 h 22 min

ÄÄNIRAITA: Suomi 2.0

KUVAFORMAATTI: 4:3

TEKSTITYS: Enganti

VOITTOHUUTO ja PK. 2,00e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 93 vrk 23 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 93 vrk 23 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.