Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvaus

Rölli totuutta etsimässä

Röllin seikkailut jatkuvat. Tällä kertaa Rölli etsii muun muassa totuutta ja elämän tarkoitusta. Matkan varrella Rölli löytää vedenalaisen maailman ja törmää kummalliseen pormestariin. Mitä Rölli pelkää? Ja mihin avaruus loppuu? Kaiken mietiskelyn keskellä Röllillä on aikaa leikkiä menninkäisten kanssa. Leikit eivät vaan aina onnistu. Lisäksi Röllin rauhaa saapuu rikkomaan omituinen rusettipäärölli! Mitäköhän Röllin kiltteydestä seuraa? Ja mitä kauhujen talossa tapahtuukaan?

Sisältää jaksot: Rölli mietiskelee, Rölli sotii, Kauhujen talo, Tyttörölli, Rölli ja ystävyyden vartija sekä ennen julkaisemattomat jaksot: Rölli pelkojen maassa (suosittelemme jakson katsomista yhdessä vanhemman kanssa), Rölli ja vajonnut kaupunki, Rölli totuutta etsimässä, Elämän tarkoitus, Joulun kellot, Maailman suurin pulkkamäki.

Rooleissa: Allan Tuppurainen, Anne Niilola, Ola Tuominen, Mauri Kuosmanen

Ohjaus: Pekka Salo

Valmistusvuodet: 1997-2001

  • Rölli ja Omituisten Otusten Kerho

Rölli on metsätöllissään Rölli-metsässä asusteleva hullunkurinen erakkopeikko. Sen mielipuuhaa ovat lauleskelu ja kaikenlaisten juttujen kertominen. Rölli haluaisi olla paha ja ilkeä peikko, mutta se ei oikein tahdo onnistua. Sydämessään Rölli ei nimittäin halua kenellekään mitään pahaa.

Sisältää jaksot: Robotti Ruttunen, Noitien vuori, Kauheuskilpailu, Elefantti-Antti ja Siili-Suhonen, Kuuraketti, Häläpäti-laulu, Kummittelu, Siivet, Omituisten otusten kerho, Viimeinen dinosaurus sekä ennen julkaisemattomat jaksot Lumottu sammakko, Linnunpesä ja Mauno-mato.

  •  

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.K3

Lasten Elokuvissa ei aina ole välttämättä suomi puhetta,tai tekstejä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 2:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.