Kuvaus

DirtyWork on The Rolling Stonesin vuonna 1986 julkaistu albumi. Sen tunnetuin kappale on cover ”Harlem Shuffle”. Levyllä esiintyy nimekkäitä vierailevia muusikoita, kuten Jimmy Page ja Tom Waits. DirtyWork on myös yhtyeen viimeinen albumi, jolla soittaa yhtyeen pitkäaikainen sessio- ja kiertuemuusikko Ian Stewart. Hän kuoli sydänkohtaukseen joulukuussa 1985.

Rumpali Charlie Watts kärsi 1980-luvun puolivälin aikoihin huume- ja alkoholiongelmasta, jonka vuoksi hän ei pystynyt osallistumaan äänityksiin täysipainotteisesti. Tästä syystä albumilla soittavat rumpuja Wattsin lisäksi sessiomuusikot Anton Fig ja Steve Jordan. Lisäksi kappaleessa ”SleepTonight” rumpuja soittaa yhtyeen kitaristi Ron Wood.

Kokoonpano levyllä:

The Rolling Stones

  • Mick Jagger – laulu, taustalaulu, huuliharppu
  • Keith Richards – sähkökitara, taustalaulu, laulu, akustinen kitara, piano
  • Charlie Watts – rummut
  • Ron Wood – sähkökitara, taustalaulu, basso, akustinen kitara, rummut, tenorisaksofoni
  • Bill Wyman – basso, syntetisaattori

Levy on uusi. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  2,6 e. (International deliveryavailable to Europe, postalcharge 4,6 euros, othercountries 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,6 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4,2 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

One Hit (to theBody) – 4.44 (säv. Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood) Fight – 3.09 (säv. Jagger, Richards, Wood) Harlem Shuffle – 3.24 (säv. Bob Relf, Ernest Nelson) Hold Back – 3.53 (säv. Jagger, Richards) Too Rude – 3.11 (säv. Lydon Roberts) Winning Ugly – 4.32 (säv. Jagger, Richards) Back to Zero – 4.00 (säv. Jagger, Richards, Leavell) Dirty Work – 3.53 (säv. Jagger, Richards, Wood) Had It with You – 3.19 (säv. Jagger, Richards, Wood) Sleep Tonight – 5.11 (säv. Jagger, Richards)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5,50 €
Sulkeutuu 8 vrk 23 h 32 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5,50 € Sulkeutuu 8 vrk 23 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.