Kuvaus

Jotain Annettavaa - Something's Gotta Give

Harry Sanborn (Nicholson) on parantumaton playboy, jonka libido on huomattavasti vilkkaampi kuin ikävuosista voisi päätellä. Eräänä viikonloppuna, jonka oli tarkoitus olla romanttinen viikonloppu Harryn viimeisimmän ihastuksen Marinin (Peet) äidin rantahuvilalla Hamptonissa, Harry saa rintakipuja. Hän päätyy Marinin vastahakoisen äidin Erica Barryn (Keaton) hoivattavaksi. Erica on menestyvä eronnut käsikirjoittaja New Yorkista. Prosessin aikana Harry saa kiusakseen lisää sydämentykytystä – tällä kertaa romanttista sellaista viehättävää Ericaa kohtaan.

Jotkut tavat ovat kuitenkin tiukassa. Kun Harry epäröi tunteitaan, hänen hurmaava kolmekymppinen lääkärinsä (Reeves) astuu kehiin ja alkaa liehitellä Ericaa. Täsä johtuen Harry, joka on tottunut pitämään langat käsissään, huomaa elämänsä järkkyvän.


Rooleissa: Jack Nicholson, Diana Keaton, Keanu Reeves, Amanda Peet, Rachel Ticotin, Paul Michael Glaser, Frances McDormand

Kesto: 2h 3min

Kahden Viikon Iskuaika - Two Weeks Notice

Miljonääri George Wade (Hugh Grant) ei tee yhtään päätöstä ilman Lucy Kelsonia (Sandra Bullock), Wade-korporaation ylintä neuvonantajaa. Lucy on lahjakas ja menestyvä juristi, joka kärsii mahahaavasta ja unen puutteesta. Työ ei käy Lucyn hermoille, vaan George. Terävä, hurmaava ja uskomattoman itsekeskeinen George kohtelee Harwardissa lakia opiskellutta Lucyä lähinnä henkilökohtaisena assistenttinaan. George ei pysty valitsemaan itselleen edes solmiota ilman Lucyn apua.

Romanttisten komedioiden ammattilaiset Sandra Bullock ja Hugh Grant ensimmäistä kertaa yhdessä. Bullock on nerokas, mutta neuroottinen asianajaja ja Grant tämän komea ja upporikas asiakas.


Rooleissa:Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt, Dana Ivey

Kesto:1h 40min

Sweet November

Yksi televisio ei riitä Nelson Mossille. Hän katselee kymmentä kuvaruutua yhtä aikaa. Nelson on tyylikkäästi pukeutuva mainospäällikkö, jolla on pelit, vehkeet ja tulenpalava kiire paikasta toiseen. Nelson ei voi kuvitellakaan toisenlaista elämää. Mutta hurmaavan hurahtanut luonnonlapsi Sara Deever osaa tien uuteen maailmaan. Jos Sara saa tahtonsa läpi, Nelsonista tulee osa hänen inhimillistämisprojektiaan. Joka kuukausi Sara jakaa sydämensä ja asuntonsa kiusatun miehen kanssa. Ei ennakko-odotuksia. Ei taka-ajatuksia. Ei rakastumisia.


 

Rooleissa:Keanu Reeves, Charlize Theron, Jason Isaacs, Greg Germann

Kesto:1h 56min

 

Tekstitys kaikissa:
suomi, ruotsi, tanska, norja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 97 vrk 17 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 97 vrk 17 h 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.