Kuvaus

Romano TV os Manne TV  -  DVD
 

Manne-tv jysähti suomalaisiin olohuoneisiin 2.6.2007, minkä jälkeen Suomen tv-viihde ei ole ollut enää entisensä. Manne-tv:n ennakkoluuloihin iskevä iloinen kesähuumori aiheutti ennennäkemättömän mediakohun, kesken tuotantokauden vaihdettiin nimeä Manne-tv:stä Romano-tv:hen ja kesän aikana kantaa ottivatkin niin serkut kuin serkun kaveritkin. Romano-tv:n jatkaessa samalla linjallaan, lopulta ystäviäkin alkoi löytyä. Mannen ja Asserin hyväntuulisuus puri kuin aggressiivinen kesäitikka. Manne/Romano-tv oli koko kesän TV1:n top-10 katsotuimpien listalla.

Sarjan päätähdet Manne (Santeri Ahlgren) ja Asseri (Eeki Mantere) ehtivät vielä pitkän 30 vuotta jatkuneen ystävyytensä ja yhteistyön viimeisenä hetkenä tekemään pitkäaikaisen unelmansa, sketsisarjan. Eekin valitettavan poismenon myötä keväällä 2007 sarja sai myös yllättäviä traagisia piirteitä. Yhdessä Eekin omaisten ja Santerin “veljen” kanssa päätettiin tehdä sarjasta hieno muisto Eekin “stand upin kuninkaan” muistolle.

Sarjassa isona osana oli myös Manne Menuetti -orkesterin musiikki. Jokaisessa osassa kuulemme yhden upean kappaleen orkesterin esittämänä, vierailijoina musiikin superammattilaiset Remu, Erno Enroth, Jippu, Dimi Keiski ja Marzi Nyman. DVD sisältää kaikki 12 osaa sekä kadonneen 13. jakson!
Taattua Manne-tv laatua!

 

Näyttelijät
Remu Aaltonen
Santeri Ahlgren
Eeki Mantere
Andy McCoy
Mika Nuojua
Eva Polttila

 

Kesto
5 Tuntia 32 min

K-3

R2

Suomijulkaisu


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 61 vrk 23 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 61 vrk 23 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.