Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Otsikon ja kuvien mukainen, iät ja ajat sitten loppuunmyyty suomijulkaisu genrensä parhaimpiin lukeutuvasta elokuvasta.

AINOA julkaisu, joka tästä elokuvasta on optisena mediana Suomessa julkaistu!! Uusintapainoksesta on turha edes uneksia jo fyysisen formaatin nykytilankin huomioiden.

Uutena ostettu, kerran katsottu. Peilikirkas täysin hiusnaarmuton ja sormenjäljetön levy, virheetön kansilehti sekä siisti alkuperäinen tukeva kotelo. Kunto pelkkää PRIIMAA!!!!!!!!!!!!


Kuvaus:


"Romasanta" on vuonna 2004 valmistunut historiallinen kauhudraamaelokuva, joka perustuu tositapahtumiin. Tarina sijoittuu 1800-luvun Espanjaan ja kertoo sarjamurhaajasta nimeltä Manuel Blanco Romasanta."

"Elokuvan keskiössä on Manuel Romasanta (Julian Sands), joka vaikuttaa aluksi tavalliselta matkustajalta. Kuitenkin pian selviää, että hän on todellisuudessa julma sarjamurhaaja. Romasanta murhaa naisia raakalaismaisella tavalla ja pitää heidän ruumiinosiaan trofeina. Hän väittää, että hänen tekonsa johtuvat siitä, että hän on "hombre lobo" eli ihmissusi."

"Tarina etenee sitä mukaa, kun Romasanta jatkaa murhiaan ja viranomaiset yrittävät pysäyttää hänet. Eräs rohkea nainen, Barbara (Elsa Pataky), onnistuu pakenemaan Romasantan otteesta ja kertomaan hänen hirmuteoistaan. Alkaa intensiivinen ja jännittävä jahti, kun viranomaiset yrittävät saada Romasantan kiinni ja tuoda hänet oikeuden eteen."

"Elokuvassa käsitellään myös Romasantan oikeudenkäyntiä ja hänen psykologista tilaansa. Oikeudenkäynnissä hän vedotaan syyntakeettomuuteen ja väittää, että ihmissusimyytti vaikuttaa hänen tekojensa taustalla. Tarina herättää kysymyksiä ihmismielen pimeistä puolista ja siitä, mitä ajaa ihmistä tekemään julmia tekoja."

"Romasanta" on synkkä ja ahdistava elokuva, joka yhdistää historian, kauhun ja psykologiset elementit. Se perustuu todellisiin tapahtumiin, mikä tekee siitä vieläkin karmivan. Elokuvan visuaalinen tyyli ja näyttelijäsuoritukset luovat painostavan ja jännittyneen tunnelman. Se tarjoaa katsojalle intensiivistä ja pelottavaa katselukokemusta."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.5.2024 17:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.