Kuvaus

Johtamisen ja urakehityksen haasteet 1990-luvulla

"Yritysmaailman globaalit olympialaiset" ovat käynnistyneet: rakennemuutos, yrityskoon kasvu yritysostojen ja fuusioiden myötä; kilpailun kiristyminen ja globalisoituminen ovat realiteetteja.

Näissä oloissa - miten investoida tulevaisuuteen ja täyttää samanaikaisesti lyhyen tähtäimen tavoitteet? miten onnistua yrittäjän riskinotossa yrityksen varoja tuhlaamatta? kuinka modernisoida työtä ja luoda samalla kiinnostava työympäristö?

Rosabeth Moss Kanter analysoi muuttuvaa yritysstrategiaa yhdysvaltalaisia teollisuusjättejä tutkimalla. Monitahoisen ja sy-välleluotaavan käsittelytavan ansiosta teos laajenee yli konkreettisen lähtötasonsa, kaukonäköiseksi visioksi yrityksistä ja niissä toimivista ihmisistä.

Yritysten on uudessa tilanteessa yhdisteltävä vähempiä voimavarojaan entistä älykkäämmin, menestys edellyttää panostusta uusvirtauksiin, pääasiallisten tuotelinjojen ohella ja ohitse. Uudet yhteistyömuodot auttavat pieniä yrityksiä kilpailemaan suuria vastaan. Tällä alueella kirjalla on erityisen merkittävä sanoma suomalaisyrityksille.

Yrityksen sisällä yrittäjähenkisyys voimistuu byrokratian kustannuksella. Tulevaisuuden menestyjältä edellytetään entistä suurempaa joustavuutta. Moss Kanter luo huikeita asiantuntijan visioita yritysten ylimmälle ja keskijohdolle ja avaa samanaikaisesti uudet näköalat lähes jokaiselle työelämässä mukana olevalle. [takakansi]
 

Otava 1990, 1. painos. Kovakantinen.

 

Kansipaperin kunto tyydyttävä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Sulkeutuu 2 vrk 18 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 2 vrk 18 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.