Kuvaus

Taide MALJAKKO, Signeeraus Björn WIINBLAD - DESIGN, ROSENTHAL Germany
Maljakon Design: DUO, 1001 yhden yön sadusta: "Scherazade maagisessa puutarhassa muusikoiden kanssa"
korkeus 16cm, pohjan halkaisija 6,5cm, suuaukon halkaisija 13cm, paino 468g, uudenveroinen, ei naarmuja eikä säröjä

Bjørn Wiinblad (* 20.9.1918 Kööpenhaminassa, Tanskassa † 8. Juni 2006 in Lyngby) oli tanskalainen taidemaalari, suunnittelija, näyttämö suunnittelija ja kuvataiteilija alalla keramiikka, hopea, pronssi, tekstiilit ja grafiikka. Hänen töitä on ollut laajalti Euroopassa, Amerikassa vuonna 1954 ja Japanissa, Australiassa ja Kanadassa vuonna 1968 näytteillä. Wiinblad nimettiin Vuoden Man of New Yorkista vuonna 1985 ja hän sai Amerikan-Skandinavian säätiön kulttuuripalkinnon 1995.
Bjørn Wiinblad oli 45 vuotta suunnittelijana ( Chefdesigner ) Rosenthal ílle . Hänen taidetta ovat useat astiasarjat ja Art keramiikat, lisäksi myös kuuluisat joulu lautaset ja useat keräilysarjat saduista 1001 yö, esim. "ALADIN ja taikavalo". ( koko sarja on minulla myös tarjolla) . Erityisesti hänen "Aladdin, Sindbad ja maaginen hevonen" seinälautaset posliinista tai lasista, ovat nykyään laajalti suosittuja keräily kohteita..

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.
Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!

Toimituskulut: VAKUUTETTU PAKETTI: korvaus arvo 500,-€ HINTA 15,60€

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

40 € Sulkeutuu 8 vrk 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.