Kuvaus

KAHVIASTIASTO sarjasta "PLUS“ kuvio Cordial, 70-luvulta: 12 hengelle, 39 osanen, suunnitelija Wolf Karnagel, valmistaja ROSENTHAL Saksa. Valkoinen posliini ruskealla kuviolla, tyypillinen 70- luvulle. AJATON vähän käytetty, erittäin hyvässä kunnossa, ei säröjä, eikä halkeamia.
12 Kahvikuppia ja 12 alulautasta: kupin halkaisija 7,5cm ja korkeus 7cm, lautasen halkaisija 14 cm, 12 kakkulautasta halkaisija 20cm, kannellinen sokeriastia halkaisija 8,5cm ja korkeus 6cm ilman kantta ja kermakannu halkaisija 7cm ja korkeus 7cm,
kanvikannu 2,3 Lt
Rosenthaler Porzellan-Manufaktur on parhainpien posliinivalmistajien joukossa. Philipp Rosenthal perusti vuonna 1879 posliinimaalausyrityksen Erkersreuthin linnaan, ja vuodesta 1891 lähtien siellä valmistettiin omaa posliinia.

WOLF KARNAGEL suunnitteli Rosenthal´ille StudioLine PLUS CORDIAL
WOLF KARNAGEL on yksi tunnetuimmista saksalaisista posliinisuunnittelijoista 1900-luvulla. Sen muodot ovat yksinkertaisia ja rajallisen olennaisia. Ne ovat käytännöllisiä ja hyvin yhdistettävissä muiden muotojen kanssa.
Karnagelin "Plus" sarja oli menestys heti alusta lähtien ja sen tuotanto kesti keskimääräistä kauemman. Kaksi muuta sarjaa seurasi, sitten Karnagel meni Hutschenreutherille aivan yhtä menestyksekkäästi.
Hänen tyylinsä pysyi samana: yksinkertaisia muotoja, ei siksi, että hän jättää pois, vaan on vain elementaarinen. Hänen mallinsa on oltava houkutteleva ja samalla käytännöllinen: hänen kupit voidaan pinota, myös lautasten kanssa tai ilman.

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!
Toimituskulut:
VAKUUTETTU PAKETTI: 7kg -9kg pituus + 2 x leveys + 2 x korkeus = 300cm 24.90€
sisältää korvaus arvon 500,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 5 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

129 € Sulkeutuu 1 vrk 5 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.