Kuvaus

KAHVIKANNU muoto klassikko sarjasta 2000; suunnittelija RAYMOND LOEWY.  Kannun Design kuvio "IDYLL rot" taiteilija Bjørn Wiinblad.  Korkeus kannen nuppiin 23,5 cm, alaosan halkaisija 11,5 cm, paino 678 g. Hyväkuntoinen, ei säröjä eikä halkeamia. Pohjaleima: Rosenthal Germany Studio-linie, Signeeraus; Bjørn Wiinblad; sarja "2000" vuodesta 1954 on yksi  Rosenthalin menestyneimpiä sarjoja.

KATSO: 3 x 3-osanen moccakupit toisessa kohteessa ja myös sokerikko.

Kahden vuoden kehitystyön tuloksena Loewy esitteli 1954 Hannoverin messuilla kahv iastiaston "Muoto 2000", Sileät, kartiomaiset muodot ja terävä kansi kahva. Loewy oli suunnitellut tämän Rosenthal studio-linjalle yhdessä Richard Latham kanssa. Klassikko sarja "2000" sai "Hyvä teollinen muoto" palkinnon kahtena vuotena peräkkäin (Gute Industrieform / iF (1955) »2000« - Gute Industrieform / iF (1956) »2000«.

Poikkeuksellinen Designer RAYMOND LOEWY (*1893 Paris, † 1986 Monaco) Loewystä tuli v.1929 taiteellinen johtaja Westinghouse Electric Company New Yorkissa ja samana vuonna hän perusti oman yrityksensä Raymond Loewy Associates. Yli puoli vuosisataa asettivat Loewy ja hänen toimisto standardeja teolliseen muotoiluun. Loewy toimi design konsulttina esim. Coca-Cola, Exxon, Hupp Motor Company, United Airlines und Shell. Kansallisen ilmailu- ja avaruushallinnon (NASA) konsulttina 1967-1973 hänellä oli suuri vaikutus Saturnus-, Apollo-, Skylab- ja Shuttle Orbiter -hankkeisiin. 
Loewyn kuuluisimpiin DESIGN - tuotteisiin kuuluvat VIRTAVIIVAINEN VETURI "SI" (1937 Pennsylvania Railroad) savukerasia "LUCKY STRIKE" (1940) pakkaus, hammastahna" PEPSODENT" ( 1945), COCA- COLA PULLO ja Coca-Cola automaatti "DOLE DELUXE " (1947), auto "AVANTI " (1945) ja "SHELL" logo( 1971). 
Lue lisää: www.raymondloewy.org 
Katso myös R. Loewyn toinen menestyvä sarja E- tarjoiluastiat minun toisessa kohteessa. 
Kannen maalasi erittäin tunnettu tanskalainen taiteilija Bjørn Wiinblad (20. 09. 1918 - 8. 06 2006) Hän oli taidemaalari, suunnittelija ja kuvataiteilija alalla keramiikka, hopea, pronssi, tekstiilit ja grafiikka. Hänen töitä on ollut laajalti Euroopassa, Amerikassa vuonna 1954 ja Japanissa, Australiassa ja Kanadassa vuonna 1968 näytteillä. Wiinblad nimettiin Vuoden Man of New Yorkista vuonna 1985 ja hän sai Amerikan-Skandinavian säätiön kulttuuripalkinnon 1995.  
Bjørn Wiinblad oli 45 vuotta suunnittelijana ( Chefdesigner ) Rosenthal ílle . Hänen taidetta ovat useat astiasarjat ja Art keramiikat, lisäksi myös kuuluisat joulu lautaset ja useat keräilysarjat 1001 yö saduista esim. "ALADIN ja taikavalo". ( koko sarja on minulla myös tarjolla) . Erityisesti hänen "Aladdin, Sindbad ja maaginen hevonen" sekä Joulu- seinälautaset posliinista tai lasista, ovat nykyään laajalti suosittuja keräily kohteita. 
Minulla on useita muitakin Bjørn Wiinbladin tuotteita tarjolla. Katso ilmoitukset.

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita. 

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle. 
Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni! 

VOIT MYÖS ITSE VALITA TOIMITUSTAVAN: 

TAVAVOMAINEN LÄHETYS, ilman korvaus arvoa, jolloin en vastaa kadonneesta lähetyksestä: alle 2 kg maximi mitat: P+L+K= 90cm  HINTA 10,50€.  

VAKUUTETTU LÄHETYS: HINTA 14,00€

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 11 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 8 vrk 11 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.